c64 

kapat
  1. evet patlamıştır, dünyanın en çok satan bilgisayarı olarak dünyayı sarsmıştır (bkz: commodore 64)
    #479099 (sengitbalikgelsin, 31.07.2006 01:29)
  2. benim de zamanında sahibi olduğum ( kuzen sağolsun ) bir bilgisayar.. bir efsane. ah ah jeep comando lar, daha neler neler..
    #479123 (alcoholica, 31.07.2006 01:36)

© 2008 - uludağ sözlük

c64 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. c64 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu c64 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet yildiz olmedi » izam » sevgili olarak ilk bulusma » derin bir oh cekmek » teshircilik » samsung i900 omnia » nan gibi » ares bar » oruc tutmuyorum ama karnim ac » anneyi ozlemek » sokak kedisi » kafayi universite okuyan kiz ile bozmus dinci » her yazar 10 kurus verse olabilecekler » bang bang » salcali ekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basligin yazarin ustune kalmasi » atletico mineiro » erkeklere kafayi takmak » cullinan elmasi » seksen defa ayni seyi tartismak » dtp lilerin milliyetci olmasi » pes 2009 » benim icin oldun artik » sozlugu ozellestirmek » yanagina sis sokan insan » ukteniz dolduruldu » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » hakkinda bu kadar entry girilince kovuldu sandim » en harika sebze ve meyveler » turk kiziyla ilgili sikko tanim bulunmayan sozluk