boi 

kapat
  1. Bursa Otobüs işletmeleri.
    #99544 (italiano, 04.03.2006 10:59)
  2. batuhan ı öldürmek istiyorum un açılımıdır.
    #185719 (meyve, 20.04.2006 21:22)
  3. -selam, boi durağı nerde?
    +ne nerde
    -boi durağı*
    +anlamadım
    -otobüs durağı
    +evet
    -amca burda otobüslerin durduğu duraklardan var mı?
    +aha ah hah şurda ilerde
    -%'^/&%$#[\?+
    #548358 (scarface, 17.08.2006 00:21)
  4. telefonunu kurcalayan sürekli saatine bakan yanındaki kızları kesen arasıra yolun geliş yonüne dogru bakan bir erkek gorurseniz orası boi otobüs duragıdır. heykel altıparmaktan sonra güzel kızları bulabileceğimiz noktalardır. otobüs beklemek bazen bahane olur
    #551998 (hades, 18.08.2006 00:25)
  5. (bkz: skater boi)
    (bkz: avril lavigne)* *
    bakınız ingiliz halk edebiyatında boy a tekabül eden kelime.
    not: tamamen kendim yazdım hiç bir yerden alıntı değildir...
    #802377 (karga, 02.11.2006 08:11)
  6. bursa otobus isletmesinin kısa adıdır. birçok hatta birçok farklı eski yeni otobüs hizmet vermektedir. üniversite hatlarında genellikle körüklü ikarus ve mercedes 0345k lar çalışmaktadır. üniversite hatları için (bkz: 4g) (bkz: e12) (bkz: e13) (bkz: 51) (bkz: 43h)
    #1309159 (TCDD, 15.02.2007 22:00)
  7. fransızcada içecek anlamında kullanılan sözcük
    #1309608 (tatlilimon, 15.02.2007 23:06)
  8. çevre mühendisliğinde biyolojik oksijen ihtiyacı.
    #1369889 (carpe diem13, 03.03.2007 17:22)
  9. insanın sinirlerini bozacak derecede kafa yapısına sahip şoförlere sahip işletme.

anlatayım bari; durakta, şoförün nerde olduğundan bihaber şekilde yarım saattir otobüsün kalkmasını bekliyordum. bekleme safhasının 40. dakikalara varan kısmında - ki bu hattın otobüsü 30 dk de bir kalkmalı - , şoförümüz gelir, koltuğuna oturur ve çalıştırır otobüsü. ben ve diğer insanlar bindi yolcu olarak, kartları falan "dıt"lattık, yerimize geçtik. biraz daha feminen bir teyze seyahatın girizgah kısmında şoföre ayar vermeye çalıştıysada, şoförümüzün siyah güneş gözlük camlarının arkasındaki gözlerinin umursamazlığını hissedebiliyordum. yol devam ederken - kısa bilgi ineceğim yer şu an otobusun seyir ettiği yolun bir ust caddesi öyle ki hattın yolu da burası - bir den şoförün gitmesi gereken üst caddeye dönmediğini gördüm. aklımdan geçen ilk şey "acaba bu gün pazar mıydı" oldu. * ancak günün farkına varmamla şoförun yanına varmam bir olmuştu. "üst caddeden gitmiyor muydu" dedim. kendisi haldun dormenin "pertev" rolünden iyi bir ders çıkarmış olmalı ki yüzünde hemen bir suçluluk ifadesi ve hafif bir "yav işte" mimiği belirdi. ardından irmik helvası kıvamında ekledi " söyleseydiniz keşke ". bu söz özrünün kabahatiyle kıyaslancak tarafını bırakmamıştı. ben de kızdım "benim söylemem değil sizin bla bla bla" derken aşşağıya indim. adından şu an inmiş olduğum caddeden giden ama durakta beklerken geçmiş olan otobüsleri düşündüm. sonra küfürler fora.

bu anlattığım ilk karşılaşmış olduğum kepazelik değil. daha önce başka hatlarda da aynı durumlarla karşı karşıya geldim. bundan sonra şikayet kısmı başlıyor. ey boi duy beni.
    #2114348 (nazo gibisi, 11.08.2007 19:53 ~ 19:55)
  10. sene 1999, kampüsün hemen çıkışındaki diyanet yurdunda kalan iki eleman yurdun karşısından heykele gitmek üzere otobüse binerler ve birer öğrenci bileti atarlar. şoför kimlik sorduğunda her ikisin de kimliği olmadığı ırtaya çıkar ve şoför birer bilet daha atmaları gerektiğini söyler. başka biletleri olmayan gençler, otobüstekilerden ara karşılğı bilet almaya çalışmışlarsa da kimsede bilet olmadığı için alamazlar. şoför bir iki durak gittikten sonra otobüsü sağa çekip inmeleri gerektiğini aksi halde devam etmeyeceğini söyleyince birbirlerine bakakalan iki arkadaş, şoförü kaldırıp otobüsten atarlar. sonrada homurdanan yolcuların devam etme steğini karşılamak için bu iki kafadardan birinin şoför koltuğuna oturmasıyla otobüs ahalisinin sabrının taşıp bizimkileri bi temiz dövmeye başlaması bir olur.
    ey gidi eski günler, ey gidi boi. bi üstteki entry de kart okutarak falan otobüse bindiklerini anlattıklarını okuduğumda aklıma geldi. sizi ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama bu da böyle bi anıydı işte
    #2114607 (hermes, 11.08.2007 20:38)

© 2008 - uludağ sözlük

boi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. boi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu boi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sabri sarioglu nun gercek mevkisi » hatti bala » bir zaman hatasi » uludag sozluk teki erkeklerin tipsiz olmasi » pkk li da olsa hayvan hayvandir » trabzonspor » 20 agustos 2008 ermenistan turkiye u21 maci » hasan i basri hazretleri » trabzonspor sampiyon olursa olabilecekler » russian institute a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games