bizkacabazayiz com 

kapat
  1. yepyeni bir yapılanma, yepyeni bir başkaldırış öyküsünün fitilinin ateşlendiği site. evet arkadaşlar bugüne kadar söylemekten utandığınız çekindiğiniz bu yönünüzü paylaşabilirsiniz siz de en az eşcinsel hikayelerini paylaşan yazarlar kadar cesur olmalısınız. haydi tüm eller şeye pardon ben bakınızı vermeye....
    #4088643 (kartal penchesi, 14.10.2008 21:02)
  2. (bkz: bizkacparayiz tuncay)
    #4088647 (orloff, 14.10.2008 21:03)
  3. ergenekon soruşturması kapsamında tutklanması beklenen grup.
    #4088662 (bana yapilmasin kardesim, 14.10.2008 21:07)
  4. toplu halde genelevlere giderek, grup indirimi yapıldıklarını dedikodusu dolaşmaktadır. *
    #4088693 (okey oynamayan dorduncu selim, 14.10.2008 21:14)
  5. (bkz: nazlıcan, bedirhan ve ben)
    edit:şerefsizim erketede bekliyo bunlar eksilemek için ah hahahaha.
    #4088697 (Bienvenido, 14.10.2008 21:14 ~ 21:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bizkacabazayiz com başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bizkacabazayiz com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizkacabazayiz com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bizkacabazayiz com. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » lock » ikinci abdulhamid » bir kadin bir erkek » hergun sevisen adam » trafik haklari » beyaz atli prensler ve peri kizlari » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » leyla zana » siyah tutkusu » you are the best » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sevisirken kalp krizi gecirmek » listen without prejudice » cay » dogo turkiye » sabah kurban kestiler aksam icki ictiler » fc lustenau 07 » cerquanne » halonia » chaotic evli » ecayip heyvanlara benziyirsen