bizim memlekette ocalana a got denir 

kapat
  1. başlığın aslı : bizim memelekette abdullah öcalan'a göt denir.

yaptığı türlü soysuz hareketlerden dolayı türkiyede abdullah öcalan'a göt demektir.

denmelidir.
    #3826108 (tutamadim kacirdim, 16.08.2008 13:51 ~ 13:56)
  2. (bkz: küfrederek ülkeyi kurtaran minik polatlar)

edit: entrynin küfretme kültürüne karşı yazılmış bir tepki olduğunu anlamayan, öcalan'ı savunduğumu düşünebilen üstün insan, bilge kişilere selam olsun.
    #3826113 (nirvana cool died, 16.08.2008 13:52 ~ 21.08.2008 15:29)
  3. objektilikten habersiz, her daim şehit haberi duyup hüzünlenen akabinde hülya kavşar posterine bakıp osbir çeken kişilerin düşüncesidir.

kendi düşüncesine saygı görmek isteyen biri daima karşıt düşünceye de saygı göstermelidir.
    #3826121 (zenci nicki, 16.08.2008 13:53)
  4. vatansever türkiye cumhuriyeti vatandaşının sözüdür; demeyen acilen s*ktirsin ve gitsindir.
    #3826122 (basri, 16.08.2008 13:53)
  5. (bkz: abdullah ocalan a sayın diyen zihniyet)
    #3826123 (lolita lempicka, 16.08.2008 13:53)
  6. en çok zararı kürt kökenli vatandaşlarımızla birlikte türkiye cumhuriyetine vermiş bir şahısa söylenen söz.

ne dense azdır yabancı devletlerin oyununa gelip türkiye'de yaşayan insanlar arasına nifak sokmaya çabalamıştır.
    #3826131 (rosava, 16.08.2008 13:55 ~ 13:58)
  7. abdullah öcalan'a şerefsiz de denir,bebek katili de denir,insan olma vasıflarından herhangi birini taşımadığı da gerçektir ve evet o adama bundan daha iğrenç ibarelerde kullanılabilir.
    #3826139 (esens, 16.08.2008 13:57)
  8. göt'e hakaret cümlesidir.
    kimse kusura kalmasın bende de bi tane bulunduğu için* böyle bi tanımlamayı kabullenemem. en azından bendekinin bir işlevi var* ve sadece bana çalışır. onun gibi ne idiğü belirsiz, kucaktan kucağa dolanıp binlerce ailenin ahını alan bi yaratik için lütfen daha yaratici daha orijinal bi tanımlama bulunsun.

post scriptum: lafı götünden anlayanlar için de belirteyim, ha bendekiyle işe çıkıyorum, ekmek teknesi bi bakıma, en azından işi belli, ek iş yapıyo. .........* yapmıyo o mahlukat gibi.
    #3826163 (sultanfirardasenneredesin, 16.08.2008 14:03)
  9. mecburi istikamettir. abd'nin ortadoğu'yu karıştırmak ve türkiye'yi avucunun içinde tutmak için, önce maşa olarak kullandığı glaudio*/mit, ardından da direkt cia/mossad vasıtasıyla kurup desteklediği ve yüzbinlerce vatandaşımızın ve mehmetçiğimizin ölümüne yol açan örgütün çıban başına sayın mı deseydik? bazı ahmaklar saygı duyuyor diye bildiğimiz ineğe prenses muamelesi mi yapmalıyız?
    #3826168 (basri, 16.08.2008 14:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bizim memlekette ocalana a got denir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bizim memlekette ocalana a got denir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim memlekette ocalana a got denir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bizim memlekette ocalana a got denir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » yaratici nick e sahip olmayan yazar » i can football » bombaci » the blue danube » eski sevgilinin yeniden sevgili olmasi » her gun » frank zappa » davor suker » ibrahim tenekeci » olumlu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » i lived on the moon » tesvikli ucret sistemleri » fc marco » kurtlar vadisi pusu » fv illertissen » sen hep benimsin » zulum ve katliam partisi » le memorial de caen » sozluk sen allahsiz misin » i belong to jesus