bill of exchange 

kapat
  1. kambiyo senetlerinden olan poliçenin ingiliz dilindeki adı olup aynı zamanda draft diye de bilinir.
    (bill of exchange, 20.10.2006 10:53)
  2. (bkz: negotiable instrument)
    dipnot: yüksek lisans tezim vasıtasıyla pek bir haşır neşir olduğum bir terimi nick olarak kullanan yazar. selamlarımı sunarım kendisine...
    (SCHENARDI, 13.11.2006 17:32)
  3. sözlükte bulabildiğim yegane akcaabat lı..
    edit: 2.si: kisinin degeri aradigi seydir
    (serander, 13.11.2006 19:08 ~ 18.01.2007 19:24)
  4. hemşehri olduğunu 3. tekil kişiden öğrendiğim yazardır. entrylerini karıştırdım; ellerine sağlık dedim. kısa ve öz.
    (palta, 03.12.2006 14:19)
  5. 2006 yiliyla ilgili acilabilecek her basligi acmak icin ugrasan, arsivci bir yazardir.

1. (bkz: 2006 yilinin en guzel yerli pop parcasi)
    2. (bkz: 2006 yilinin en iyi tv dizisi)
    3. (bkz: 2006 yilinin en iyi yabanci filmi)
    4. (bkz: 2006 yilinin en iyi yerli filmi)
    (cagdas, 25.12.2006 11:56)
  6. bu arkadaşa çok dikkat etmek lazım bu arkadaş dunyadan sag olarak kurtulamayacak insanlar
    başlığını açmış kişiliktir.
    kendisine teşekkür ediyorum beni derin düşüncelere saldığı için.
    (LocK, 18.01.2007 15:02)
  7. banka ve icraatları konusunda uzman yazar..*
    (serander, 18.01.2007 19:25)
  8. (bkz: poliçe)
    (flyaway, 20.03.2007 16:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» vize nin tarihi eserleri » demet akalin in aslinda erkek olmasi » emre aydin » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » viii henry » turkiye cumhuriyeti » metin turkcan » strategos » larry holmes » penis lokantasi » cate blanchett » gastrit » tanri ile seytan arasindaki farklar » 50 mac oynasak fener i yenerdik » hakan balta nin hamile esi » bir tarihi eser olarak deniz baykal » mor ve otesi » ogre » bana baskani baglayin » mihaliccik in tarihi eserleri » leaving on a jet plane » sivrihisar in tarihi eserleri » rainbow » malkara nin tarihi eserleri » nuri sahin » alternatif kiz tavlama teknikleri » ben sensiz yasayamam » dunyayi absurdizm kurtaracak » icon adventure a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa