bugün
- gecenin şarkısı10
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
canı sağolsundur. türkiyenin en büyük takımıdır. bu sene kupadan elenmiş olması büyüklüğünden bir şey kaybettirmemiştir.
en son bülent ersoy'un erkek olduğu zamanda kupayı görenleri sevindirmiştir.
en son bülent ersoy'un erkek olduğu zamanda kupayı görenleri sevindirmiştir.
neyse türkiye kupasından elenmeleri iyi oldu alınca da geri veriyorlardı. *
mart ayı itibariyle ligi,avrupayı ve kupayı unutmuş takımım.
bir seneyi daha çöpe attık.
bir seneyi daha çöpe attık.
türkiye'nin en büyüğü falan olmayan takımdır.
oha amına koyim , fenerbahçe ve galatasaray varken en büyük beşiktaş lafı sadece lafta kalır. ha kalben hissen söylüyorsundur sana göre öyledir bir şey diyemem. ama madden hiçbir şey ifade etmez o laf.
oha amına koyim , fenerbahçe ve galatasaray varken en büyük beşiktaş lafı sadece lafta kalır. ha kalben hissen söylüyorsundur sana göre öyledir bir şey diyemem. ama madden hiçbir şey ifade etmez o laf.
babamın konya-bjk maçında son hatırladığım saçımı okşayışıdır, oğlumu doğumundan sonra evime getiren battaniyesidir, 4 yaşındaki çocuğumun şimdilerde ezberlediği ücgünüm cevgilim annaşımadı... arayan oluysa peplasmanda deysin**
zordur onu sevmek derdimize bin derman yetmez ama biz ilk büyüğüz denilesidir...
Edit bunu eksileyen kafa neyin nesidir merak ettim gerçekten...
zordur onu sevmek derdimize bin derman yetmez ama biz ilk büyüğüz denilesidir...
Edit bunu eksileyen kafa neyin nesidir merak ettim gerçekten...
taraftar grubu olan "çarşı" nın değerini bilmesi gereken spor klübüdür.
sadece "çarşı" nın bile taraftarı olunur yani o derece.
sadece "çarşı" nın bile taraftarı olunur yani o derece.
Hala gönüllerin takımıdır. Beşiktaş, bolu'ya da yenilebilir, pendik'e de yenilebilir ama bu bizim için beşiktaş'tan vazgeçeceğimiz anlamına gelmez.
kupaya sadece uzaktan bakanların kaybolması gereken, diğerlerinin zaten konuşmaya haklarının olmadığı takımım.
(bkz: burayı pisletmek yasaktır)
(bkz: burayı pisletmek yasaktır)
fikret orman'ı başkan yaparak kendi ipini çekecek takımdır. fikret orman seçilsin en fazla 6 ay sonra seçim kararı alır. yes.
başkanlık konusunda büyük handikaplar yaşayan büyük takım.
http://uludagbesiktas.blo...ormana-kulak-verelim.html
http://uludagbesiktas.blo...ormana-kulak-verelim.html
futbol takımındaki yerli oyuncularını düğünümde bile oynatmam, o kadar vasatlar.
yeni stadını dört gözle değil ondört gözle beklediğim futbol takımım. birde yeni stad ile birlikte başkan serdal adalı olursa, yemin ediyorum şov başlar.
paf takımındaki oyuncuların a takımdaki türk oyunculardan daha iyi olduğu tek kulüptür.
boluspor karşısına a2 takımla çıksa çeyrek finale yükselmesi içten bile değildi. a2 cayır cayır top oynuyor.
http://www.youtube.com/watch?v=vppNe6HWlfw
http://www.youtube.com/watch?v=vppNe6HWlfw
pişiktaştır.
dün bi tvde nazmi koca ve yanındaki arkadaşı gördüm karikatürden fırlamış gibilerdi resmen.
o kadar salladı demirörene fikret orman bakalım nasıl koyacak işleri yoluna.
ama hiç bi büyük takımın sahipsiz kalmayacağını o koltuğun insana verdiği gücü bilenlerin hep var olduğunu bjknin şu haline rağmen aday hatta adaylar çıkartmasından çok net kavrayabiliriz..
o kadar salladı demirörene fikret orman bakalım nasıl koyacak işleri yoluna.
ama hiç bi büyük takımın sahipsiz kalmayacağını o koltuğun insana verdiği gücü bilenlerin hep var olduğunu bjknin şu haline rağmen aday hatta adaylar çıkartmasından çok net kavrayabiliriz..
gelecek sene teknik direktörlüğe slaven bilic'in getirileceği söylenen takım. fikret orman anlaşmış dedikoduları var.
eğer mümkünse takımın başına ertuğrul sağlam getirilmeli. hatta bu haber ertuğrul sağlam ile görüşmeleri ört bas etmek içinse ne ala.
eğer mümkünse takımın başına ertuğrul sağlam getirilmeli. hatta bu haber ertuğrul sağlam ile görüşmeleri ört bas etmek içinse ne ala.
hala ertugrul saglam'dan medet uman taraftarlari oldugu surece bi demiroren gider bi orman gelir. turkiye'nin en bahtsiz takimi. evet.
Canım takımımdır, 1 Mayıs'ta da Nükleer eylemlerinde de Türkan Saylan'ın cenazesinde de vardır. Futbol takımının ve taraftarının 'insan' olduğunu hissettirir.
2011-2012 sezonunda manuel fernandes de olmasa normal bir anadolu takımından pek farkı olmayacak takım. seneye o formaya yakışan futbolcular görmek isteriz.
bazı insanlarla acilen yollarını ayırması gereken takım. Öncelikle carvalhal.
Tamam çok iyi bir insansın. Ama buGÜN yaptığın değişiklikler gösteriyor ki iyi hoca değilsin.
Sonra o formayı haketmeyen veya miadını doldurmuş bazı futbolcular. Bunlardan toraman ve ernst artık miadını doldurmuştur bana göre. Toraman iyi bir alternatif olarak kalabilir fakat buGÜN göstermiştir ki ernst artık ( ne yazıkki ) ESKI, dinamo gibi çalışan ernst değil. Topu geri oynamaktan başka bir meziyeti kalmamış.
Sonrada tabiki edu ve sidnei gidecekler zaten. Birde bebe, burak, mehmet, mustafa, muHAmmed ve ersan artık kendilerini göstermeli.
Tamam çok iyi bir insansın. Ama buGÜN yaptığın değişiklikler gösteriyor ki iyi hoca değilsin.
Sonra o formayı haketmeyen veya miadını doldurmuş bazı futbolcular. Bunlardan toraman ve ernst artık miadını doldurmuştur bana göre. Toraman iyi bir alternatif olarak kalabilir fakat buGÜN göstermiştir ki ernst artık ( ne yazıkki ) ESKI, dinamo gibi çalışan ernst değil. Topu geri oynamaktan başka bir meziyeti kalmamış.
Sonrada tabiki edu ve sidnei gidecekler zaten. Birde bebe, burak, mehmet, mustafa, muHAmmed ve ersan artık kendilerini göstermeli.
Mehmet Özdilek'in Gelecek sezon teknik direktörlüğünü yapacağı takım. söylentilere göre ön protokol yapılmış.
biliç özdilek derken yine karanlık günlere yelken açacak takımım. lan arkadaş serdal adalı'nın adaylıktan çekilmesinde kim başrol oynadı ise allah onu bildiği gibi yapsın. hesabı elbet sorulur bunların. hala götünüzü yırtın siz büyük başkan fikret orman diye. yazık lan bu takıma. evet.
son zamanlarda mutsuz günler geçiren takımım.
olsun, biz de mutsuz oluruz be kartalım. ben senle mutsuzluğa da varım.
olsun, biz de mutsuz oluruz be kartalım. ben senle mutsuzluğa da varım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar