ben gidersem 

kapat
  1. dinlenmesi tavsiye edilen bir fikret kızılok parçası.

Ben gidersem, ruhum sen kal dünyada
    Sirlarimi sakin asikar etme
    Zar olsan da kaybolsan bir sevdada
    Istemem benim gibi aci çekme

Her derdime ortak bir tek sen oldun
    Benim gibi sen de sararip soldun
    Yillar boyu kalbime sirdas sen oldun

Görmesen de sana yakin bir yerdeyim
    Ayni sevda, ayni dudak, ayni tendeyim
    Kadehinde, sigaranda, gecendeyim

Aci çekme, aci çekme
    (pafküf, 11.07.2006 19:42 ~ 19:43)
  2. cesareti olmayanlar yada kalmayı seçenler için sezen aksu dan (bkz: gidemem)
    (alem, 11.07.2006 19:48 ~ 19:49)
  3. seni de götürürüm
    (miksaj, 11.07.2006 20:41)
  4. sibel sezal tarafından da yorumlanmıştır,güzeldir.
    (tgbtgb, 15.07.2007 23:03)
  5. ne fikret kızılok u kardeşim aşık veysel e ait olan bir türküdür.
    (ici su dolu ucan balon, 15.03.2008 05:47)
  6. "seni de aldırıcam alamanyaya" şeklinde devam eden bindokuzyüzyetmişler'in cümlesi.

(bkz: almanya bizimdir bizim kalacak)
    (5 6 2 tamam, 15.03.2008 05:50)
  7. asik veysel'den esinlenerek yapılmış bir şarkıdır. sözler birebir uymaz ama çok benzer. tıpkı haberin var mi gibi.
    (nedir yani, 09.05.2008 20:18)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» peyker » spermler arasindaki diyaloglar » 1408 » guvercin sevmek » rain » yaran ayarlar » hair » celebrity » disney s recess tekrar yayinlansin kampanyasi » ogrenci yemek » dogan gorunumlu sahin » kalp kalbe karsi » haskoy » national geographic tadinda entry girmek » pinarhisar in tarihi eserleri » tasinmak » mor ve otesi » gokmen ozdenak » yarim pansiyon » usak in tarihi eserleri » wiikey » steve vai » fenerbahce icin cevrimdisi vakti » ucak fobisi » torrent search toolbar » sisli de bir durumcunun el ilani » sucu baskasina atmak » 408 » yilmaz ozdil a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa