bay frodo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. frodo
  2. frodo baggins
  3. 3 kisiydik bir ben bir aragon bir de frodo
  4. gandalf uyuma frodo ya sahip cik
  5. atma frodo yuzuk kardesiyiz
  6. frodo nun kapalicarsi da kuyumcu acmasi
  7. yumurtali patatesin frodo baggins i guduk kilmasi

© 2008 - uludağ sözlük

bay frodo başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bay frodo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bay frodo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» can atakli » metroda ayi gibi oturmak » ferman padisahin daglar bizimdir » alp arslan » 30 nisan » zall in seks kasetinin cikmasi » gaza getiren karma isimleri » knol » kokain » hayrettin demirbas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci