barbie bebegin hayati gibi hayati olacak sanan kiz 

kapat
  1. ömrü hayatımda hiç bi başlık "aaa bu benim lan" dedirtmedi bana bi tek kendi başlığıma valla da bu benim lan diyorum.
    Evet bunlardan biri benim kardeş...

Ha bak aslen başlık öyle değil böyle geyiğini yaptım çok. bu da onlardan!

Başlık; küçükken barbie bebek oynarken barbienin fütursuz, şuursuz hayatına imrenip büyüyünce kendi hayatının da öyle olacağını sanan kız... (nahh. Ya bi git ben senle hiç konuşmam )

barbie ve ken i sevistiren cocuk
    cocukken barbie bebekle action man i sevistirmek
    barbie ile orumcek adam in aski

var bu başlıklar sözlükte. var da eminim abisinin modifiyeli robotuyla (bildiğin modifiyeliydi lan. Normalde baktığında hiç bi vasfı olmayan sarsak bi robottu bu. düğmesine basınca bi anda kendi ekseni etrafında dönen, arabalara takılan neon ışıkları gibi ışık saçan, far olarak angel kullanan arabalar gibi gözleri buğulu mavi yanıp sönen bi robottu, rahmetli.) seviştiren, bu ilginç aşkın meyvesi olarak da; muhtemelen pazardan alınmış agzı delik, o delik ağızdan su içirip, bebek kendini akrep nalana bağlayınca anneye "bebemmme su içirdim anne neden işemiyor" diyince de malum yerinden annenin kızgın şişle delip tüm şişliğini, gazını bi anda su olarak atan o çirkin bebeği de bu çiftin bebesi yaptın mı bilmiyorum ama ben yapmıştım zamanında.

Bilen bilir muhteşem vucutlu, sütun bacaklı, her daim (kendisi şu aralar 50-60 yaşlarında falan) zamana ve yer çekimine karşı koyan gögüsleriyle her küçük kızın oynamaktan zevk aldığı oyuncaktır barbie. Oyuncak bile değildir. idoldür o.
    Ne, o dümdüz lepiska gibi duran sapsarı saçlarını bi kere dahi yıkadığını zaman, sanki kuzguni siyah saçın rengini orielle açıtırmışsın gibi yanık yanık duran saç uçları ne de o yıkanmanın ardından kurudu muydu o saç, her bi yerinin pişmaniye gibi durması, (sarı saç yaptırdın mı o saçlar aynen böyle olur beyler. O yüzden sarı olan hatunların hep fönle gezmesi. Bi yıka da çık alimallah kafana bomba mıı düştü lan derler. Saçının uçlarında küçük küçük bombalar patlar valla.) ne sıkıldığınız zaman ayak ve parmak uçlarınının kemirelerek yenmesi ne de suratında full makyajı olan o sarsak bebeği daha da güzelleştireyim diye tükenmez kalemle suratına çizik atman soğutur seni.

Dedim ya her şeyiyle idoldür bu bebek. Evde bulunan kumaş parçalarından kendisine bi dünya elbise yapmak, mahallenin diğer kızlarıyla eve toplanıp barbie bebekleri oynatıp sürekli bu bebeklere kıyafet değiştirtmek, komşuya 5 çayına gitmek, her gece sevgilisiyle (robot oluyo bu sevgili dediğim. ya da abinin volkan Demirel suratlı action man'i varsa o da olur farketmez)kimseye hesap vermeden dışarı çıkabilecek kadar özgürlük, evde, "akşam en geç 11'de evde ol" diyen bi anne baba olmaması, bu hanım kızımızın son derece başına buyruk, özgür, bi vurdumduymaz, bi bağım yansa dönüp bakmaz tavrı etkiler her küçük kızı.

Etkiledi bizi de zamanında. Sandım ki; büyüyünce ben de böyle bişey olacam. Dünya da savaşlar varmış yokmuş umrumda olmayacak. komşuya bile çay içmeye giderken balo kıyafetimi giyecem. her kapının önüne çıktığımda ken beni bekliyecek. zırt pırt kıyafet değiştirip artislik yapacam. çalışmadan barbie evlerine benzer evlerde oturacam. zamana mekana karşı koyacam.. ken'in üstü açık arabasına (ahahahah babanın telden yaptığı tel arabada olur farketmez) binip saçlarım dalgalanacak rüzgarda. Pehhhh...

Olmadı lan olamadı valla. Hayır o zamanlar abim; ne olacan büyüyünce? Diye sorduğunda, Barbie olacam ben cevabına karşılık, Gıcık abi; bokumu olursun sen nıhahah derdi de inanmazdım.

Hakkat lan, barbienin boku bile olmadık... "bi kere türk aile yapısına aykırı bu bebek bak diyim sana, aklını başına al" bile demedi kimse, bi kere bile "sen 60 yaşına geldiğinde değil barbi lahana bebeğe benzersin kızım nihahaha" demedi. kimse bu gerçekleri anlatmadı lan bana. Hiç kimse "yalan o hayat. gerçek hayat dışarıda; savaşlar, yaşam, iş güç, yalan, dolan, kaldır kafanı da bak bi ağa" demedi... kimse dışardaki hayatın barbie evi kadar pembe pembe olmayacağından bahsetmedi!

Kırgınım!

Neyseki en azından her gece baloya giderken,( ingiliz kraliyet ailesindeniz biz. sevgilimle her akşam başka bi baloya davetliyim. hııı hıı evet.) kamuflaj kıyafeti giyip beni rezil eden action man sevgilim yok. Ha bi de en azından sag ayakkabımı sol ayağıma solu da saga giyip ayakkabının yönünü değiştirmiyorum. Nihahaaa barbie, nihahahah...
    #3839125 (nukleerella, 19.08.2008 13:06 ~ 20.08.2008 08:52)
  2. çağrışım olarak; (bkz: esra ceyda kardeşler)
    #3839131 (teardrop, 19.08.2008 13:07 ~ 13:08)
  3. ileriki hayatında karnına her basılışında seni seviyorum diyecek kızdır.
    #3839244 (kirikminare, 19.08.2008 13:34)
  4. yaşı 20 ye geldiğinde mankenlik ajansı sahibi tarafından tecavüze uğrayıp, ailesi tarafından reddedilip orospu olacak kızdır. *
    #3839260 (pergamon, 19.08.2008 13:37)
  5. boyunun uzamasi 15 yasinda durdugunda bunalima girecek kizdir.
    #3839262 (tiremisu, 19.08.2008 13:38)
  6. barbie bebeklere kendi hayatını empoze etmeye çalışan kızdan farklı ve daha çocuksu kızdır. mantıklı ve gerçeği kabullenmiş küçük kızlar barbie bebeklere, evde kendine yapılan muameleyi yapmaya kalkarlar;

"şimdi uyuma vaktiii, uyu yoksa babana söylerim seni" derler ve sağ ellerinin işaret parmağını bebeklere sallayan kızlar daha gerçekçidir hep. öte yandan bebeklerinki gibi erkek arkadaşları, giyim kuşamları ve yatları, katları hayal eden kızların geleceği hep belirsizdir.
    #3839273 (sadettin kanyak, 19.08.2008 13:41)
  7. hayatlarında asla yalnız kalmayacak kızdır. daima bir sevgilisi olacak ve kendi sosyal hayatını düzgün biçimde idare edebilecektir.
    #3839287 (kaleci sacli adam, 19.08.2008 13:44)
  8. süperman gibi bir adam bulacağını sanan, masallar aleminde yaşayan kızdır. tabi ki barbie bebek gibi olan bir kız yoktur, süperman için,
    (bkz: bcnolf)
    #3839411 (bcnolf, 19.08.2008 14:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

barbie bebegin hayati gibi hayati olacak sanan kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. barbie bebegin hayati gibi hayati olacak sanan kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu barbie bebegin hayati gibi hayati olacak sanan kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about barbie bebegin hayati gibi hayati olacak sanan kiz. Copyrights of the articles are belong to their authors.