banshee 

kapat
  1. irlanda folklöründe bean sidhenin daha bilinenidir.iskoçyada banshee, caoineag (uğuldayan kadın) olarak bilinmesine rağmen tepelerde, küçük, göl kenarları ya da akan su kenarlarında vadilerde nadiren duyulur.
    (Autumn, 29.05.2006 13:43)
  2. eski bir ekran kartı modelidir.

voodoo
    banshee
    (arcadian, 29.05.2006 13:50)
  3. Benim nickim...
    Daglarin kadini anlamina da gelen bir tur olum perisi.Esasen kimilerine gore peri,kimilerine gore ruh..
    (banshee, 18.02.2007 02:04)
  4. ''görmesekte duymasakta o köy bizim köyümüz'' derler ya, işte o hesap bizim aramızdaki de, birbirimizi göremesekte, görüşemesekte kalbimin bir oldugu nadir insanlardan. sessiz sedasız yazar olmuş bile. koskoca bir hoşgeldin dediğim dördüncü nesil yazar.
    (phoibos apollon, 25.02.2007 03:54)
  5. japonumsu nickli 4. nesil yazarmış efenim. *
    (roulette, 25.02.2007 03:59)
  6. beşiktaşlı öğrenciymiş takdir ettik kendilerini... *
    (baracuda, 07.05.2007 19:53)
  7. korkunç çığlıklarını duyanların delirdiği ya da taşa dönüştüğü kayıp elf dişilerinin ruhlarıdır. Kötüdürler, sürekli acı çekerler, ve yaşayanlardan nefret ederler.
    (double cross, 10.07.2007 23:44)
  8. http://electro.azbuz.com/...objectID=5000000000532521
    (ELeCTrO, 26.08.2007 15:29)
  9. an itibariyle 101 entry'si mevcut, 4. nesil fantastik yazar. *
    (sanitarium, 29.08.2007 18:08)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mavinin yankisi » yolda hayat hikayesini anlatan yasli teyze » bir rapperin gunlugu » 14 mayis 2008 zenit glasgow rangers maci » amacim kalici olmak » zenit petersburg un bayan taraftarlari » bir yabanci dil olarak giyinmek » sabahleyin uyanildiginda nihat dogan olmus olmak » diksiyon dersi veren dilsiz » mutsuz insan » darwini anlama zorbaligi » oyuncakdunya » sle7in » kadinin sessizligi » gotu tutusmak » beyaz gelincik » buji » ercan saatci » bu sefer niye patladi ben de anlamadim » fenerbahce » cenin icinde cenin » nedeni bilinmeyen mutsuzluk » yaran yanlis okumalar » huseyin hatemi » right left go ahead » salvador dali » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » ve geppetto tayyib i yaratti » 2008 cannes film festivali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa