voodoo banshee 

kapat
  1. 1998 sonlarında 3dfx firmasının piyasaya sürmüş olduğu düşük fiyatlı ekran kartı.

3d performansı berbat olsa da 2d'de üretilmiş en iyi ekran kartıydı.

chipinde 128-bit 2D GUI ve 128-bit VESA VBE 3.0 VGA mevcuttur.

o dönem windows için biçilmez kaftandı.
    #2404229 (batis, 30.09.2007 12:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

voodoo banshee başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. voodoo banshee ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu voodoo banshee nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about voodoo banshee. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dalli gullu » gece uyutmayan sivrisinekle oglen rastlasmak » bilgisayariyla konusan insan » harby » seni tanidigim icin cok sansliyim » yeni baslayanlar icin tematik mode » oglum benim » istese atom muhendisi bile olabilirdi » elhamdullilahi rabbul alemin » nahak » ordekbasi » oy vermeye eli yanasmayan yazar » yolda yururken zenci gormek » kac kisiyiz lan biz » the terminator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 20 lerde cocuk olmak » kars » ikimiz bir fidaniz » hayal » how do you talk to an angel » satisfaction » selim curukkaya » egemenlik 5 yilda bir milletindir » chp logosu desenli carsaflar » i am not anti social society is anti me » bir bayandan beklenenler » pilotmont » garanti bankasi » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » burun deliklerinden birinin tikali olmasi