banana split 

1. oval bir tabağın içine bir tam muzun ortadan ikiye boylamasına kesilip konularak ve bir kaç dondurma çeşidiyle etrafı süslenerek servise sunulan bir sosyetik tatlı.
    #510904 (wert, 07.08.2006 23:59)
  2. Muzla dondurma birleşiminin ingilizce versiyonu.
    #552294 (depression, 18.08.2006 02:19 ~ 09.11.2007 05:35)
  3. yemek icin belli bir birikime** sahip olmak greken dondurmali tatli gibi acaip bisiy.
    #1649228 (hodan, 16.05.2007 09:41)
  4. dondurma eriyo çikolatayla karışıyo , muzlar tabağa yapışıyo insan yediğinden bişi anlamıyor..böyle luzumsuz bi tatlıdır kanımca..adında nda belli olacağı gibi genelde tuzludur fiyat olarak..oysa al bi güzel semsiyeli cikolata bi de muz bi de bi top kahramanmaras dondurmasi bandır bandır ye..
    #2840298 (hefeweizen, 15.01.2008 06:51)

© 2008 - uludağ sözlük

banana split başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. banana split ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu banana split nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gulseven yaser » threads » sabri sarioglu » akdeniz universitesi » saga donuste yayaya yol ver » deniz feneri » dusunce yayimlanmasi » pink floyd » sercan yildirim » engin ceber » tribalenfeksiyon » neil gaiman » the four horsemen » sekropia » moonshield » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elfen lied » abreaksiyon » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » fethullah gulen » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » online yazarlar » baslik sayi uyumu » bulbulun cilesi » zendostluk » teoman » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » eve » imge