azerin 

kapat
  1. azerbaycan'da doğup büyümüş ses sanatçısıdır.

çok küçük yaşlarda başlayan sanat hevesini ve ilk sanat tecrübelerini şöyle anlatıyor azerin: "çok sevdiyim valideynlerimin söylediyine göre musiqiye heves mende çok kiçik yaşlardan başlayıb. hele 5 yaşımda meni azerbaycan dövlet radiosunda uşaq verlişlerinden birine oxumaq üçün deevet etmişdiler. Ve bu da menim gelecek heyatımın istiqametini teyin etdi.o zaman men emin oldum ki, musiqisiz yaşaya bilmerem. menim en xoş xatirelerim 9 il bir yerde çıxış etdiyim "cücelerim" ansamblı ile bağlıdır. bu ansambl ile birlikde menim c.cahangirovun "qarabağ" mahnısını ifa etdiyim heyder eliyev adına sarayla ilk tanışlığım oldu. o anları indiye qeder xatırlayıram - sehne arxasında deqiqelerle davam eden heyecan, gur işıqlar, 2000-lik zalın gurultulu alqışları ve respublikanın merkezi konsert zalının sehnesinde dayanmış balaca qız. Sonralar hemin ansamblla biz bir çox sehnelerde - moskvada, leninqradda, çelyabinskde, ukraynada, latviyada, litvada, gürcüstanda çıxış etdik, amma, ilk sehne heyecanı menim qelbimde her zaman qalacaq."

azerin geçenlerde, bakü'de, gülistan sarayı'nda toplanan türkiye-azerbaycan diasporası teşkilatları ortak forumu sonunda minik bir konser verdi ve seslendirdiği "çırpınırdı karadeniz" şarkısıyla dinleyicileri büyüledi.

azerin'in sesinden çırpınırdı karadeniz

http://www.azerin.az/az/i...2c4f95a84fea76ab945eefc60
    #1406357 (cengiz s, 13.03.2007 13:11)
  2. başta azarbaycan ordusu olmak üzere bütün türk ordularına dinletilmesi gereken cirpinirdi karadeniz yorumunu yapmış ses sanatçısı.
    #2714719 (cemsbg, 19.12.2007 03:49)
  3. eğer objektif bir kulakla dinlenirse, müziğe ideolojiyi katmayacak kadar berrak zihinler için ilaç gibi çırpınırdı karadeniz söyleyen bayan. ibo'nun keşfettiği bir azeri kızı vardı, ondan bile güzel sesi var.
    #3716355 (zabalaynn, 25.07.2008 00:48)
  4. aşk qatarı - aşk treni parçası ard arda dinlense de bir türlü doyulamayan azerbaycanlı ses sanatçısı.
    #3991460 (siham i kaza, 21.09.2008 18:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

azerin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. azerin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu azerin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about azerin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kedi bar » bi de benim falima bak bakalim » fazilet takvimi » lolis » umraniye cakmak kapali yuzme havuzu » hac vazifesi » ara cafe » mantiksal matematiksel zeka » unutulmaz reklam filmleri » old and wise » william h mcneill » msn de sekilli nick yazanlar » nocturne in c sharp minor » fm 2009 daki genc yetenekler » see you later » umit davala tarzi sac kesimi » uclu nokta » duygu dernegi » ilk turk bilim kadinlari » pervin par » rocket queen » yillik fotografini aynadan cekmek » denek hayatim » malagard » gotcu » salca » sms dilinden anlamak » yaran reklamlar » huseyin uzmez » ko tu sa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yaran facebook gruplari » denizden babam ciksa yerim » foucault ve kaciklik kurami » bir cumhurbaskani olarak baris manco » spot satis » ahirkapi aciklarinda karaya oturmak » comar seks » mor » aynada kendini opmek » kavak yelleri