axxo 

kapat
  1. içerdiği her filmde mükemmel görüntüye ulaşabilmiş, dvd-rip ustalarının mekanı olan kaynak. paylaşım programlarını kullanarak film indirenler için bulunmaz bir kaynaktır.
    #919222 (crazyever, 27.11.2006 23:14)
  2. işlerinin gerçekten ehli bu dvd küçültücüler. büyük ihtimalle 700 mb boyutunda, tek cd ye sığacak şekilde küçültürler dvdleri. kalitesi de nice 2 cd lik düzenlemelerden iyidir her nasılsa.
    #1204385 (paradigma, 25.01.2007 14:03)
  3. genelde torrentlerini gördüğüm, hakikaten kalitelerinden hiç şüphe duyulmaması gereken ustalar gurubu.
    #1204444 (cruiser, 25.01.2007 14:17)
  4. axxo riplemişse güzeldir, anama küfretse haklıdır.
    #1651075 (Doom Caller, 16.05.2007 19:42)
  5. her rip'lediği filmde kalitesini konuşturan dünyanın en güvenilir torrent kullanıcılarından.

imzası axxo ise mübahtır.
    #2155265 (Lucifer Anarchos, 18.08.2007 17:00)
  6. bilgi paylaştıkça çoğalır, internet özgürlüktür, emeğe saygı, paylaşım için teşekkürler gibi maskelerin arkasından hırsızlık yapan kişi.
    O filmlerin çekilebilmesi için çok para harcanıyor.
    Satılıyor ve kazanılan para yeni filmlere yatırılıyor ve sanat devam ediyor, insanlar ekmek parası kazanamaya devam ediyor.

-efemndim çok haksız kazanç var oralarda. milyonlarca dolar para kazanıyorlar.
    + sana mı kaldı dümbük. haksız kazançla mücadele hırsızlık yaparakmı olur.

axo, boxo, vs. hepsi pis bir hırsızdır. sanatı çalan, talan eden, yağmaya açan pis adamlar.

internet üzerinden yağmaya bir sorun verin.

2 yıl geceli gündüzlü senaryo yazdım. araştırmalar yaptım, kitaplar okudum notlar aldım. uzmanlarla röportajlar yaptım.
    evimi ipotek ettim kredi aldım. arabamı sattım. kültür bakanlığının kapısın da yattım.
    sinema aşkıyla, selam bile vermeyeceğim insanların söylediklerine katlandım.
    Herşeye değerdi. Film sonunda bitmişti. Ama dertler bitmedi.
    Dağıtıcılığımı yapan şirket e TMSF el koydu.
    Sonunda başardım. Film vizyondaydı.
    internet üzerinden indirilen ve tezgahlar da korsan satılan oranın sadece %20 si kadar para kazansaydım,
    şimdi yeni film çekiyordum ve evime haciz gelmemişti.
    Bu yüzden sinirliyim !
    Lütfen internet üzerinden sanat eseri yağmalamayın !
    illegal mp3 indirmeyin.
    korsan film almayın.
    internetten film indirmeyin.
    korsan kitap satın almayın.

sanatı darbelemeyin. üretenleri çaresiz ve aç bırakmayın.
    lütfen sanat üretimini darbeliyorsunuz, sanatçıları köşeye sıkıştırıyorsunuz.
    Bunu yapan siyasiler yada herşeyin suçlusu ilan edilen medya değil. Bizzat biz, siz yapıyorsunuz bunu. Halk yapıyor bunu.
    Yapmayın...
    Milleti ne olursa olsun sanatçının eserini çalmayın. Bir sanatçının eseri internet üzerinden veya korsan tezgahlarından dağıtılırken, o sanatçı elleri sandalyeye bağlanmış bütün dükkanı yağmalanan birisi gibi çaresiz seyrediyor. Aklınıza bunu getirin.
    Lütfen...
    Talep olmasa bu hain hırsızlar bu işi yapmayacak. Onların hırsızlıklarına pirim vermeyin.
    #2160685 (Mendakkadukka, 19.08.2007 17:08 ~ 17:11)
  7. unseen, diamond gibi releaserlerin rakibidir.
    #2282758 (Eqin, 08.09.2007 13:56)
  8. torrent aleminin ilahı. içinde axxo adı geçen bir torrent tereddütsüz olarak indirilebilir. tüm filmleri bu adreste bulunabilir.
    --spoiler--
    http://axxo.superfundo.org/
    --spoiler--
    #2438035 (gambit, 07.10.2007 02:19)
  9. kişiler değil bir kişidir. http://torrentfreak.com/i...-dvd-ripper-on-bittorrent adresindeki röportaja göre de 2001 yılında 15-16 yaşında olduğuna göre; şu an 21-22 yaşındadır. axxo (#2160685) nun filmini torrentlediyse, film zaten çok başarılıdır. başarısız filmlerinde genelde torrentleri bulunmaz.
    #2656361 (nerval, 03.12.2007 01:10)
  10. (bkz: emeğe saygı)
    (bkz: + rep)
    #3607170 (Kajmer, 01.07.2008 22:33)
  11. yaşayan efsanedir. torrent aleminin kralıdır.
    #4076158 (coolgoose, 11.10.2008 22:18)
  12. demin başıma gelen garip olayın aktörleriden (eh)

star wars - clone wars un axxo dvdrip'i bugun sunuma açıldı. torrenti gördüğümde henüz 6 saat olmuştu sunulalı ve 8 kişi bitirmişti, bin küsür de leecher vardı işte. ben de hemen yükledim açtım. yaklaşık bi 50-60 kişi %90 lardaydı, ben de kendi kendime "işte bunlar da bitirir ben de ilk yükleyen 500-600 kişiden biri olurum herhalde" diye düşündüm. düşünceye bak, boyum uzuycak sanki ilk 500e girince. neyse. yükleme başladı ama çok yavaş, 8 tane seeder var onlara bağlanamıyorum zaten, 50-60 leecher'a bağlanabildim, saniyede toplam 5-6kb ile falan çekiyorum. neyse bir müddet sonra %90 civarında olanlar da indirmeyi bitirmiş 10-15 tane seeder'a bağlanmıştım. ben de bu sırada %3de falanım, ama bi baktım ki o bitirenlerin yerine %90larda büssürü adam gelmiş, la ne ara bağlandınız yüklemeye başladınız, kaçla yüklüyorsunuz nasıl iş bu diye düşünürken, %5 civarı bir şey yüklenmişti bende de. bi on dakika sonra da seeder sayısı 100leri bulmuştu, ben %6lardayım. 30dk içeri gittim yemek yedim geldim, abbaaoov o da ne, 1700 kişi bitirivermiş, 20000 tane de leecher var. ben de %10dayım. fok balığı gibi kaldım afedersiniz. sonra da interneti jet hızında olanlara özendim, norveclilere, japonlara, kanadalılara.. teheey...
    #4163570 (chanson de roland, 30.10.2008 22:31)
  13. bir nevi eztv bir nevi lol.
    #4164903 (tarum4r, 31.10.2008 08:32)
  14. son zamanlarda fake ripleri cirit atan ustadır. torrentin sonuna axxo yazarak fake yapıyorlar sadece. biz axxo imzasına o kadar inanıyoruz ki yorumları okumadan indirince bunu yapan axxo olamaz diyoruz ve siteye dönüp yorumlara bakınca gerçeklerle yüzyüze geliyoruz.**
    #4245996 (coolgoose, 18.11.2008 10:44)
  15. fake torrentlerden mağdur(!) olmuş ve kendi torrentlerine küçük bir not bırakmaya başlamıştır.

--spoiler--
    Aman ha, ismimi kullanan elemanlar dolaşıyor, sakın kanmayın...
    --spoiler--

Artık bu da bir kara mizahtır. Korsanların da korsanı çıkmış ve essah korsan "aman bunlara aldanmayın" demeye başlamıştır. Yazık sana! Senden iyi korsan yoktu aslında...
    #4246069 (tarum4r, 18.11.2008 11:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

axxo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. axxo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu axxo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about axxo. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » armani black code » yemekteyiz nika » astral seyahate gittim gelecegim » ekinoksah » wo hu cang long » fidelio » kabare dev aynasi » galatasaray » turk lirasinin degeri » hayal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » boyali kus » julia dream » park » bak yakalarsam tik tik » sevismeye ankara ya gitmek » 24 kasim ogretmenler gunu » karakutu yayinlari » entel fare » mesut cemil » karnelerin yaninda verilen notlar