bugün
- suriyede konsere saldırı9
- türk soyu ve arap soyu birdir17
- green flag10
- siyasetçi olmak isteyenlere verilecek tavsiyeler9
- ali koç'tan sözcü'ye ilan ambargosu9
- bir kız için kendini feda etmek8
- deccal'in ortaya çıkması8
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası14
- türkiye'nin örnek alması gereken ülkeler15
- asla anlaşamayacağınız insan tipi hangisidir8
- dünyaya 44 dakikada bir sinyal gönderen nesne8
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları8
- allahı kim yarattı21
- ilhan şeşen21
- geceye bir şarkı bırak9
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi20
- anın görüntüsü9
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi14
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi25
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız21
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- düşün ki o bunu okuyor9
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri9
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- yazın ferahlatan içecekler18
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız15
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
amerikalı rodeocu.
mükemmel insan, harika bir sanatçı, severek izleriz kendilerini.
yesil gozlu canavar bir aktristtir. bir zamanlar, banka reklaminda cikan "teessuf ederim" diyen elemanla ask yasamisligi vardir.
nuri alçonun kıllı kollarından kendini kurtaramayan bayan film sanatçısıdır.
geçen yıl flash tv de yayınlanan bir programda yalan makinasına sokulmuştur. ilginç olarak namaz kılıyor musunuz? sorusuna evet demiş makina yalan iletisi vermemiştir. bize de inanmak düşer artık.
geçen yıl flash tv de yayınlanan bir programda yalan makinasına sokulmuştur. ilginç olarak namaz kılıyor musunuz? sorusuna evet demiş makina yalan iletisi vermemiştir. bize de inanmak düşer artık.
80'li yılların unutulmaz vamp kadını. sürekli permalı ve röfleli kocaman bir kafayla gezerdi. kelebek tokası vazgeçilmez aksesuarlarındandır. kocaman yeşil gözleri, kayık tabak gibi ağzı vardır, az biraz travestileri andırır. genelde, istemeden kötü yola düşmüş kader kurbanı kadınları canlandırmıştır.
şu anda televizyon makinası'nda okan bayülgen'e mütemadiyen
"ne kadar güzel bakıyosunuz okan bey, ben fena oluyorum" tarzı cümleleri söyleyip duran kadın.
"ne kadar güzel bakıyosunuz okan bey, ben fena oluyorum" tarzı cümleleri söyleyip duran kadın.
vakti zamanında intihara teşebbüs etmiş olan ahulu bakışlı kadın.gerçek ismi bu mudur diye sorduruyor insana
An itibari ile Okan Bayülgen'e verecek olan kadındır.
NOT: Cümlede nesneyi unutmuşu, "telefon numarasını" verecektir.
NOT: Cümlede nesneyi unutmuşu, "telefon numarasını" verecektir.
kadınların başlarını yiğidinin omzuna dayayıp yiğidinin göğüs kıllarına parmağını dolayarak ahu tuğbamsı bi tavırla kılları parmaklarına dolamasını sağlayan bi kadın.bi ekol.yalnız an itibariyle aynılarını okan bayülgene yapıyo gibi
şuan itibariyle televizyonda gördügüm bagyan,kıllı bi herifle oynaşıyo.
"tsss tsss" konuşur...bu gibi insanları izLerken türk miLLetinin konuşması bozulacak diye korkuyorum...
(bkz: seda sayan)
(bkz: kuşum aydın)
(bkz: seda sayan)
(bkz: kuşum aydın)
son 1 ayda 3-4 tane farklı erkekle gündeme gelen kadındır..cocugunun düştüğü durumu düşünmek dahi istemediim insandır..
yıllardır eskimeyen hatun modellerindendir.
1-banu alkan (durumu malumdur,sapıtmıştır kendileri)
2-ahu tuğba (benim bebeliğimde oynadığı filmleri duyardım ki hala 31 yaşında olduğunu söylemiştir geçenlerde bir programda,şaşılır bu duruma)
3-serpil çakmaklı (sesi bu aralar cıkmayan ve bu entry den sonra yakında tvlerde sabah programlarından birinde aşk dedikodusuyla görebileceğimiz kişidir)
1-banu alkan (durumu malumdur,sapıtmıştır kendileri)
2-ahu tuğba (benim bebeliğimde oynadığı filmleri duyardım ki hala 31 yaşında olduğunu söylemiştir geçenlerde bir programda,şaşılır bu duruma)
3-serpil çakmaklı (sesi bu aralar cıkmayan ve bu entry den sonra yakında tvlerde sabah programlarından birinde aşk dedikodusuyla görebileceğimiz kişidir)
an itibariyle beyaz show'da göründüğü kadarıyla anne olmak için yaratılmış bir insandır.sürekli gençleri sevip okşayıp bir yandan da geniş geniş beyaz'ın terini silmekle ugraşmış aman da paşa oğlum gel sırtına peçete yerleştireyim demesini beklediğim kadın.
yayınlara sarhoş çıktığını düşündüğüm kişilik *
televizyon makinasında okan bayulgen'in bakışlarına, beyaz show'da da izleyicilere feci halde sarıp güzelim programları baltalayan kadın.
nasıl neden yeniden ünlü oldugunu bir türlü anlayamadığım şahsiyet
gündeme gelmek için banu alkan gibi bir yol (-meriç adında bir kılıksızla sözde aşk yaşamakta ve her türlü rezaletleri televizyondan gösterilmekte-) tercih etmiş ve gözümde iyice basitleşmiştir. hayır ne olur yani otursan paşa paşa evinde , biz de seni iyi hatırlasak..
bir zamanlar türk sineması için önemli olan seksi bayanımız şimdilerde bir erkek arkadaşıyla tartışmalar yaşayarak gündeme geliyor ya da başkaları ona ilan-ı aşk ediyor ve kendisi bayan programlarından çıkamıyor.yazık walla...
beyaz şov'da geğirmiş ve sonra da estağfurullah demiştir. mekanı terk etmesi beklenirken devam etmiştir.
eski türk filmlerinin aciz, muzdarip kadını, meğer ne eli maşalıymış!!!
(bkz: ahu gitmiş vahu kalmış)
erkek gibi konusan garip kişilik.
insanın gece rüyasına girmemesi için dua edilmesi gerekn kişilik. o konuşma tarzı, iğrenç bakışları ve enterasan ağzı ile gerçek bir yaratığı andıran insan-ımsı
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar