okan bayulgen 

/ 46
kapat
  1. zekasıyla ön plana çıktığı kadarda ukala olan fakat ukalalıgın nedense yakıştığı sov adami...
    her ne kadar onu itici bulan pek cok insan varsada zekası,hazır cevaplılıgı,espiritüelliği ve televizyona yakışmasıyla kamuoyundan bazı kesimlerin takdirini kazanmış sov adami,oyunculuk acisindanda kaydadegerdir.
    (selmagezinir, 15.01.2006 00:56 ~ 05.11.2006 13:55)
  2. galatasaray mezunudur.
    edit: efenim duzeltiyorum 7 sene okumus mezun olamamis lise'den.**
    (child, 15.01.2006 01:01 ~ 11.05.2006 02:10)
  3. suursuz sohretlerimizin hepsine verdigi ayarlar sonucu kalbimde taht kuran anti-sohret savunucusu sohret.*
    (maudline, 16.01.2006 00:42)
  4. populer kulturun karsında yer alırken zamanla populer kultur bataklıgına saplanmıs artik sevmedigim kisi.
    (Gilberto, 21.01.2006 01:42)
  5. fotograf konusunda bilgili olduğunu düşündüğüm , leica ekipmana milyarlar ayırmış olan idol nitelikte insan.
    (kabolka, 25.01.2006 17:10 ~ 17:35)
  6. televizyon programında televizyon izlemeyin diyecek kadar cesur şovmen.
    (baadir, 25.01.2006 17:14 ~ 25.11.2007 00:48)
  7. ekşi sözlükte yazar olan bir şovmen.
    (prettyinpink, 25.01.2006 17:21)
  8. laylaylom değil ciddi bir adamdır kendisi. gerçek bir kültür abidesidir. oyunculuğundaki mükemmeliyet bir yana düşünceleriyle beni büyülemiş şahsiyet. ntv deki "herkes bunu konuşuyor" izlencesi de çok kaliteli bir yapımdı, ilginç bir tarzdı. siyaset meydanı'ndaki magazin medyası tartışmasında düşüncelerimi dillendirmiş, ben bu televole kültürüne layık değilim, bu ülke buna layık değil diye haykırmıştır.
    (delikanlımühendis, 03.02.2006 01:45)
  9. sözleriyle hırpaladığı insanları programına çağırarak af dileyen, böylece sıradanlaşan programcı..
    (nothing, 03.02.2006 03:05)
  10. şeytan tüyü olayının vücuda gelmiş hali, yakışıklı değil ama herkesin gözünde olan adam.
    (shrek, 21.02.2006 14:55)
  11. eleştirdiği medyanın tüm oyunlarını oynamaya başlamıştır. banu alkanı star gibi göstermeler, reha muhtarın gelen şarkıcılara asılmasından keyiflenmeler ve en kötüsü mehmet ali erbilin zırvalıklarını komedi olak göstermeler. televizyon makinasida ayrı bir medya arkasını hakeder hale gelmiştir. neyse gerekeni sahan yapmıştır.

(bkz: televizyon matinesi)
    (registerlater, 21.02.2006 17:16)
  12. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu sözünün üstüne dikilmis kadar yakıstığını düsündüğüm televizyon programcısı, popüler kültürün marjinal televizyon çocuğu.
    (sosyoklon, 23.02.2006 23:09)
  13. Çok iyi seslendirme yapan birisidir ayrıca.

(bkz: Garfield)
    (bkz: Shrek)
    (kurabiyecanavari, 03.03.2006 10:08)
  14. ses tonu süperli, ayrıca galatasaray dan mezun olmuş her insan gıbı kendıne güveni tam, iyi fransızca konusabilen, kendısiyle dalga gecebilen ama baskaları kendısıne bunu yaptıgında da * cok rahat göt edebilen, aslında sadece sinema oyuncusu olması gereken * * * ama televizyon makinesi yle daha daha cok sevilen bir showman, sinema oyuncusu, tiyatrocu, seslendirme sanatçısı vs.. e güzel kadınlar da var hep yanında, daha ne olsun dedirtiyo insana .. ugrasmayınn adamla arkadaslar..
    (meleklerde aglar, 03.03.2006 10:33 ~ 10:35)
  15. Atatürk'ün isteğiyle kuran-ı kerimi ilk türkçeye çeviren elmalili muhammed el yazirın torunudur.
    (janjan, 11.03.2006 15:12 ~ 15:19)
  16. abbas guclu nun genc bakis adli programinda "televizyon cocuklar,hastalar ve yaslilar icindir.21 yasindaki birey in izlemesi icin degildir" diyerek sempatimi kat kat artirmis en iyi showmen.
    (Hexagram, 12.03.2006 15:25)
  17. aşağıdaki linkte çok güzel bir röportajı olan,kendisi için en önemli referanslardan birinin ekşi sözlük olduğunu belirten,oyunculuğu müthiş olan şovmen.
    http://www.aksiyon.com.tr/detay.php?id=13103
    (ranger65, 26.03.2006 22:18)
  18. ukala,çirkin ama karizma,televizyon makinası gibi mükemmel programın sunucusu ayrıca pembe panter filmindeki başrol oyuncusunun türkçe seslendirmesini yapan, işinde oldukça başarılı şovmen.
    (morfin, 26.03.2006 22:39)
  19. televizyon makinası programı ile yaw gittikçe hoşlaşıyor dediğim,sabahlara kadar uyutmayan,gerek oyunculuğu, gerek seslendirmeciliğiyle, ve şahsına münhasır kişiliğiyle - direk kendi deyimiyle- "yaaw sen nasıl bir şeysin yaww" demek istediğim
    sabahlara kadar- o program yapsın ben izliyeyim dediğim-,kendisine sonsuz sevgi saygı -belki aşk? beslediğim, karizma ötesi tatlı televizyon çocuğu.
    (internettin, 18.04.2006 10:38)
  20. galatasaray lisesi mezunu, eksi sozluk okuru,kısa boylu harika bir oyuncu,espri yapamaz ama karizmasıyla goturur isi...
    (radioslave, 24.04.2006 13:50)
  21. anında lafı yapıştıran , kendine ukala diyenlere salak muamelesi yapan , ancak sesinin tonunu beğendiğim showman , sinema oyuncusu , dublör.
    (pajalustı, 24.04.2006 15:28)
  22. En son televizyon makinasını 23 Nisan'da eğitim gönüllüleri için yapan yardımsever,ama biraz aksi showman.Konukalrını aşağıladığını düşündürmez,aksine gereknelere fazlaca değer verdiği açıktır.Ayrıca Çok iyi bir oyuncu ve son dönemlerin en başarılı seslendirme sanatçısı.
    (PuCCa, 25.04.2006 21:37)
  23. http://www.okanbayulgen.net
    (ranger65, 02.05.2006 20:31)
  24. zeki olduğu şüphe götürmeyen fakat sevmenin imkansız olduğu şovmen..ben de bunu anlamıyorum elbette insanlar farklı fikirlere sahip olabilir ancak yine de kabullenemiyorum bir insanın sırf zeki diye sevilmesini,kime sorsam çok beğeniyorum çok zeki adam demekte..eee,tamam da bu yetmez ki bir insanda insanlığa dair de en azından kırıntılar bulunmalı fakat o sadece insanları küçümser bir edayla ezmeyi yeğliyor ve insanlar buna rağmen takdir ediyor.aristo'nun dediği gibi bir insanı zeka yönünden eğitiyor fakat ahlak yönünden ihmal ediyorsanız toplumun başına büyük bir bela açıyorsunuz demektir..ayrıca entellektüel gözükmek için yapmacık tavırlar içine giriyor,sözgelimi futbola duyduğu nefretin temel nedeni futbolun daha alt kültür seviyesindeki insanların yaşam tarzı olması ve o da böyle yaparak bakın ben futbola uzağım demek ki entellektüel,birikimli ve kültürlü bir insanım mesajı veriyor tribünlere.kendisi futbolu sevmek mecburiyetinde değilim insanlar buna saygı duymalı diyor fakat birisi tiyatroyu ya da edebiyatı sevmeyince o buna saygı duymayıp aşağılamak cihetine gidiyor..kanımca bu basit örnekler sevmememek için kafi nedenler..
    (grand ekinoks, 02.05.2006 21:07)
  25. fahri ekşi sözlük yazarı
    (karın desen jack, 02.05.2006 21:10)
/ 46
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bolerek icki satisinin yasaklanmasi » mdk47 » der uhte » cirkin kadin vardir sokayim vodkaya » alternatif var misin yok musun diyaloglari » dawsonleery » 13 mayis 2008 youtube a erisimin kapanmasi » giresunspor » yemekte tavsan rosto var » cicek alinmasini sevmeyen kizlar » labina mitevska » gurel » antalyaspor » rob zombie » lavar » bayan parfumuyle karisan sigara kokusu » luks yalova seyahat » elma » midilli tutkunu prenses » kayip mavi cocuklar » ulu sozluk un libidosu » zencinin mali beyazin cenesini yorar » kars in tarihi eserleri » korkma ben humanist degilim » efendi » karanfilli naciye » eko le pew » bir bucuk yil ugrasip bir sevgili bulamamak » any god will do a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa