adam olmak istemiyorum 

kapat
  1. alem grup rahsit albumu
    meali: diplomali salak olmak istemiyorum
    #350056 (piano-foRte, 16.06.2006 10:58)
  2. başka bir meal için:kravatli essek olmak istemiyorum
    #350059 (AkreP, 16.06.2006 10:59)
  3. daha başka bir meali için : ac bilac sersefil surtecem ben *
    #350064 (montajelemani, 16.06.2006 11:02)
  4. cinsiyeti kadın-kız * olan ve cinsiyetini hiç bir hal ve zaruret altında değiştirmek istemeyen kişilerin söyleyebileceği cümle.

(bkz: ben adam olmam)
    #350095 (ceterelealtdeleyt, 16.06.2006 11:25)
  5. büyüklerimizin adam olmak deyimi altında yatan ya da bizim anladığımız anlamda adam olmak; önce kendisine, ailesine, yaşadığı bölgeye, etrafına, mesleğine, ülkesine, milletine ve de insanlığa faydalı bir birey olmak, iyi, karakterli insan olmak ise okey...yüksel tahsilli, sadece faydalı etrafına faydalı olmak isteyen insanlar işsiz dolaşırlarken, şimdilerde ki gibi hiçbir vasfı yokken, sadece nerden geldiği belirsiz parası çok olanların adam diye ortalıkta dolaşması ve işte adam diye gösterilmesi nedeniyle anlamlı bir başlıktır...
    #350172 (infoman, 16.06.2006 12:01)
  6. rashit in ikinci albümüdür. içersinde hoş şarkılar barındırır. şöyle ki :

kisir dongu, aglama degmez hayat, cok mu zor, kuresellesme dehseti, gercege hazir misin, ac gozlerini, sakin inanma,
    sansur, 2001 yazi, taksim, kalp hastasi, ozgur basin, yumurta, nakavt, öldüren eğlence, yüzde yüz maço...

emin değilim ama sanırım istanbul isimli şarkı da bu albümde yer almaktadır.
    #3924887 (ketoral sampuan, 06.09.2008 15:36)
  7. aylak aylak dolasmak isteyen kisinin sarfettigi sozdur.
    #3925963 (menekse7, 06.09.2008 19:57)
  8. moratoryum kişiliğin pençeleri arasında kıvranan şahsiyetin kendini ifade ettiği cümledir.
    #3926108 (chavresh, 06.09.2008 20:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

adam olmak istemiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. adam olmak istemiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu adam olmak istemiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about adam olmak istemiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben adam olmam » rashit » gormenghast » laiklik adam olmaktir » cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » fidayda » ketoral sampuan » subjektif ahlak kurallari » sonbahar » cevabi beklenen sorular » ozgur sozluk » batur alp » osman » teroristlerin solcu olmasi » windows new technology » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » goge bakma duragi » kto » essagan al gazugu » bir lisede yasanabilecek en dumur olaylar » beni hak ediyorsun » prodavat » nutella » erkege verilen kavanoz kapagi acma gorevi » pes 2009 » mystic queen