4bucuktan5bucuk 

kapat

1. üçüncü nesil yazar. **
    (bkz: yaran nickler)
    #936671 (Paranoyak, 01.12.2006 22:40 ~ 22:41)
  2. bana ait olan cok tatli bir sey.. neydi.. hah yazar.. abartmadan gir entryni.. almiyim ayagimin altina *
    #1143414 (calemityceyn, 12.01.2007 20:03)
  3. kutlanmamis yazar kalmasin kampanyasi dahilinde 1.yılını en içten dileklerimle kutladığım, nice yıllara dediğim yazar.
    #1155109 (tabuttamenemenyapanimam, 14.01.2007 23:29)
  4. sıcak bir ortamda bulunup, en az o kadar sıcak bir ortamda tanışma imkanı bulacağımız kıymetli olduğu kesin olan insan. **
    #1155141 (july4th, 14.01.2007 23:33)
  5. 1. yilin kutlu olsun askim bir tanem. guzel guzel yaz , yillar boyu yaz.
    #1155148 (calemityceyn, 14.01.2007 23:33)
  6. birinci yılını kutladığım, nice senelere yazarı...
    #1155183 (ismini vermek istemeyen yazar, 14.01.2007 23:36)
  7. yaratıcı bir nick e sahip yazar. *
    #1234147 (dis kapinin mandali, 30.01.2007 21:09)
  8. rakam ile;
    (bkz: 4,5tan5,5)
    #2022245 (altf4, 27.07.2007 19:08)
  9. gun itibariyle dogum gunu insanidir.

yillar once sancidan kivrandiran ama iyi ki dogan canim yavrum. iyi ki varsin , hep var olasin.. seni cok seviyorum canimin ici guzel kizim.

---------------- dogum gunun kutlu olsun. hayat sana hep guzel seyler getirsin. ---------------------------------------

--spoiler--
    Etraf ıssız, sakinken, gün doğmadan kalkıyorum. Aklımda bin soru, ruhumda bin heves, kendimi sana büyütüyorum. Ellerim yine soğuk, benzim yine solgun; güçsüz, yorgun muyum sanıyorsun? Sabahları hep böyle oluyorum.. Aldatmasın seni bu halim, ben her sabah sana uyanıyorum. Sen dışıma değil, içime iyi geliyorsun. Ne zaman ki gün doğuyor, pencereyi açıyorum. içimi dışarıya, etrafı içime süzüyorum. Senden bir zerre dahi ilişmiyor gözüme. ilişmez elbet diyorum. Henüz yaratılmadı senden bir zerre dahi, varlığından başka, bana seni hissettirecek. Sen kalbimdesin, içimi dışarı süzmem hep bu sebepten, bilesin. Hatta tüm nefes alıp vermelerim de bu yüzden. Aldığım nefes kalbime değiyor ki orada kainatın en güzel çiçeği duruyor. Bana Allah'ın en güzel hediyesi.. Verdikçe kainat sana hazırlanıyor. Etraf nefesimle doluyor, seni soluyorum, nefesim senden geçerek bütünleniyor.

Tam 21 yaşında, kuğulu bir bankta, seneler öncesine gidiyorum. Saçları kıvır kıvır, yanakları al al bir kız çocuğu oluyorum. Susamları düşüyor simidimin, güvercinler konuyor eteklerime. Gövdesi ellerimden büyük kuşların, korkudan tir tir titriyorum, korksam da git diyemiyorum. Ne zaman ki gitmeye meylettiler, korkum yüreğime sığmıyor. Şimdi şimdi anlıyorum; gelişin güvercinlerin kanadındaki rüzgar. Kanadın yüzüme çarpan rüzgarı.Konmak için uçarken yıllanmış bir dalın yeşiline, gelişin, güvercinlerin ötelere kanat çırpması. Her çırpınışta vuran rüzgar, şimdi anlıyorum, sensiz bir sayfa kapanırken gelecek sayfanın açılma telaşı. Açılan telaşın ilk büyük heyecanı. Derken kuşlarım uçuyor, kuğulu banktan kafamı kaldırıyorum gökyüzüne. Güvercinleri görüyorum dalların üstünde, verdiğin huzur içimden taşıyor. Sensiz bir sayfa kapanırken varlığını hissetmek var olma sebebim olmaya yetiyor.

Mektuplar yazıyorum belki 20 yıl sonraya. Bayram yerinde çocuğa dönüyorum yazdıkça. Pamuk helvalarım, elma şekerlerim oluyorsun benim. Yıllardır özleyip durduğum çocukluk sevincim. Canımın huzur köşesi, ben sana bir ömür sevdalı omaya geldim..

Ah beni ona büyüten ilahi kudret.. Şükür diye varlığımı kül etsem kabul eder misin?
    --spoiler--
    #2518395 (calemityceyn, 26.10.2007 00:01 ~ 00:02)
  10. doğum gününü tüm içtenliğimle kutladığım, her şeyin gönlünce olmasını dilediğim yazar.
    #2518431 (abberline, 26.10.2007 00:10)
  11. birkez de burdan teşekkür edilesi yazar.
    #3588232 (estremoz, 27.06.2008 13:13)
  12. sözlüğün gerçek fenerbahceli yazarlarından biridir.

fenerbahceli olmanin gururu bizlere yeter diyorum. *
    #3710878 (sohodo, 24.07.2008 00:44)
  13. huseyin celik'e güzel küfür salladığını düşündüğüm yazar.
    #3786192 (mta88, 08.08.2008 00:34)
  14. benim biricik teyzeciğim.

nerde onun o sıcak ekmeğin içine tereyağ koyup al cocuğum dediği günler..

sokaktan kan ter içnide geldiğimde sırtıma havlu koyup suyumu ılıştırıp bana içirirdi.

sokakta top oynarken düştüğümde kanayan dirseğimi ve dizimi kağıt mendille siler acıdı mı cocugum derdi.

okulda öğretmenimiz beni azarladığında bana sahip çıkıp o daha 10 yaşında bile değil diye öğretmenimi azarlardı.

tümü beş ile dolu karnemi ona gösterdiğimde cebime kar beyazından bir mendil koyar içine de eski binliklerden yerleştirirdi.

siyah önlüğümü ve beyaz yakalığımı her sabah itina ile ütüler okula şık bir delikanlı gibi gitmemi sağlardı.

hiç unutmam kızılay kolu başkanı olduğumda beyaz bir bez parçasına ay resmi çizip bana kolluk yaptığını...

canım teyzeciğim. *
    #3808653 (kediye kafa atan mucahit fare, 12.08.2008 18:55)
  15. yeni yasini kutlamakta olan canimin yarisi, en degerli parcam. dogurarak, kendime yaptigim en buyuk kiyak. seni cok seviyorum. omrun bereketli olsun, gulen gozlerin solmasin, seni kimseler uzmesin.

--spoiler--
    Ey benim Bayrağım,Ay'ım, yıldızım.
    Ey benim yürekte dinmeyen sızım.
    Ey benim başı dik,gururlu kızım.
    Nice böyle yıllar göresin kızım.

Talihin kötüsü sezmesin seni.
    Hayatın şartları ezmesin seni.
    Dilerim hiç kimse üzmesin seni.
    Bu alemde devran süresin kızım.

Dünyada insanlar aç kalırken,aç.
    Asla olmayasın kimseye muhtaç.
    Bir beyaz gelinlik,bir mücevher taç.
    Mutlu bir yuvaya giresin kızım.

Binali der,yavrum bu Vatan bizim.
    Ömrünü Vatan'a feda et kızım.
    ilelebet kalsın Ay'ım,yıldızım.
    Mutlaka sözünde durasın kızım.

Binali Kılıç
    --spoiler--
    #4142390 (calemityceyn, 26.10.2008 15:05 ~ 15:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

4bucuktan5bucuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 4bucuktan5bucuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 4bucuktan5bucuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about 4bucuktan5bucuk. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fakir insanlarin cok kotu giyinmesi » ibrahim e agit » yaran ilac isimleri » ocean dream » ataturk ile ilgili siirler » dogu gozacan » danismendname » ben bir garip kel oglanim » dogan holding » dort elle sarilmak » c vitamini » futbol endustrisi » 2007 uefa kupasi sampiyonu fenerbahce » sanirim asik oluyorum » neonode » atasozleri ve anlamlari » yazar tavsiyeli egitici siteler » isim soylu sozcukler » ayirma isareti » egitimde firsat esitligi » deniz baykal in posu acilimi » fc barcelona » hanimaga » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » yazar nicklerinin zit versiyonlari » romantik komedi » henriet » kurt islam fasizmi » altayca » emetullah rabia gulnus sultan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ne sagciyim ne solcu elektrocuyum elektrocu » raki sisesinde yazmasi gereken uyarilar » sistematik komplikasyon » futbolu kucumseyerek zeki gorunmeye calismak » issiz adam i izlemeye yalniz giden erkek » samuel eto o » kirez » postmodern roman » yoga yapanlarin muslumanliktan cikmasi » vas