3d 

kapat
  1. three dimensional. üç boyutlu.
    #292323 (kemalettin şentürk, 30.05.2006 02:16)
  2. miller ve kim in oynadıgı amerikalı cs takımı.
    #1286907 (sossamon, 10.02.2007 22:08)
  3. aka (bkz: robert del naja)
    #1885076 (micro cuts, 08.07.2007 19:39)
  4. halk türküsüdür. 3d'ne 3d'ne 3d'ne bandım bedavamı sandın para verip aldım diye söylendiği yöreler vardır. nasa dan emekli bir türk halk ozanına ait olduğundan şüphelenilmesi muhtemel üründür.
    #3681654 (ironny, 18.07.2008 12:39)
  5. açılımı : ddd *
    #3681739 (DjarumTurk, 18.07.2008 12:54)

© 2008 - uludağ sözlük

3d başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. 3d ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 3d nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zirvato » dsi » trabzonspor un sampiyon olabilme ihtimali » turkce » insanlarini begenmedigi sehre atom bombasi atmak » aradiginiz sampiyon adayina su an ulasilamiyor » izhar » resim dersinden kopya cekmek » guzel kizlara ofke duymak » uludag sozluk u kucumsemek » cilavuz koy enstitusu » ruhun bedene galibiyetini kutlamak » nacizanebilgi com » kopek kovalarken ters takla atan insan » moderator olma teklifini reddetmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgilinin ateist olmasi » nihat genc » zar kullanmadan kadinla kizi ayirmak » isine gelmeyince isine gitmemek » dengeli beslenme » yaran haber yorumlari » didier drogba nin aziz baskanim beni al demesi » fenerbahce nin alay konusu olmasi » revigen » kendini bir bok sanan yazarlar » yapayalniz » turkiye laiktir » hagi vs hami » bilemiyorum altan » yardirmak