bugün

bu sabah 10.00 ile 12.15 arasında gerçekleşen olaydır. öyle böyle geçirmemiştir.
2 saat 15 dakika aralıksız, artansız saniyesi saniyesine geçirmiştir.

insan insana yapmaz bunu.
evet kafa sikti, ama hakkını vermek gerek iyi geçirdi.
geçirmesinde dün gece bağıra çağıra uyutmayan eylemcilerin de katkısı vardır. hakkımı helal etmiyorum.
1 rakamının üzerine oturtmuştur.
(bkz: artık seneye gençler)
çok fenadır. sorular uzaydan mı gelmiştir sorusunu somut hale çevirmiştir.
hanım abladan cevap geliyor
http://inciswf.com/adiler.swf
Ösym döşemecilik gururla sunar.
jonny sins bile bu kadar acıtamazdı.
bir kişi bile iyi geçti dememiştir kıme sorduysam. tayyeap acısını bızden cıkardı gitmicektik gezı parkına.
hayallerim vardı sözlük..
zorluğu konusunda yorum yapamıcak kadar matematik özürlüyüm. ben zaten 9 tane matematik anca yapardım. en son girdiğim denemede geometriden 1 soru bile işaretleyememiş ve şok geçirmiştim. bugün matematik sınavında ilk önce soruların kolay olduğunu sandım korktum. çünkü ben zaten yapamıcaktım ama kolay olursa herkes yapardı. ama bir yandan da belki yaparım diye sevinmeye başladım * mat 2 ye geldiğim an düşünme yeteneğimi kaybettim. geometriden 2 soru yaptım ve soruların ne demek istediğine dair en ufak bir fikrim bile yok.
hayallerimin, buz devrinin başlangıcındaki fındığın buza gömüldüğü ve tüm kıtanın çatladığı sahnedeki efektler eşliğinde yok olduğu sınavdır.
sıralamanın nasıl bi bok yiyeceğini merak ettiğim sınav. ulan sen git bi soru bankası bitir anasının amı kadar soru çöz sonra göt gibi ortada kal. istediğim bölüm 50 puan düşmeyeceğine göre ananı sikeyim ösym.
osym o kadar güzel sorular hazırlamış ki tam iki saat boyunca sorulara bakmaktan kendimi alamadım. Hatta sorulara bakmaktan soruları çözmeyi unuttum. Haliyle sessiz ve sinsice geçirmiş oldu.
bütün hayalleri onca çalışmayı yıkan yerle bir eden sınav. sınıfta bir kız astım krizi geçirirken senin insan mı yoksa bir yarış atı mı ikilemini yaşatan sınav. bu nasıl bir sınavdır ki içeri ilacıyla giremiyor ölse yapılacak hiç bir şey yok derin derin nefes alırken arkadaşınızın sizin soruları çözmeye çalışmanız... evet yatacak yerin yok ösym.
acıyı makat bölgesinde somut olarak hissetmenize sebep olur.
(bkz: bu sene soruları nasa hazırlamış)