bugün

efendim basında yer alan haberlere göre MFÖ, sezen aksu ve müslüm gürses (evet yanlış okumadınız) ile gerçekleştirilecek organizasyondur.

konuya ilişkin Gençlik spor genel müdürü Yunus akgül'ün açıklaması aynen şöyle
--spoiler--
Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından birine evsahipliği yapıyoruz. Bu şampiyonanın bugüne kadar yapılanların en iyisi olmasını istiyoruz dedi. Cirque De Soleil gibi dünya çapında bir ekiple anlaştıklarını da belirten Akgül,Törende Sezen Aksu da ülkemizin müziğinden en güzel örnekleri sunacak, Müslüm Gürses de. Ben özellikle Gürses'in olmasını arzu ettim. Çünkü ülkemizden farklı bir mozaik. Ayrıca MFÖ ile Anadolu Ateşi de açılışta yer alacak. Ayrıca istanbul'un her yerinden görülecek havai fişek gösterisi ve ışık gösterileri de planlıyoruz.
--spoiler--
şimdi buna yorum getirsem bir türlü, getirmesem bir türlü. tek dileğim müslüm baba organizasyonun enternasyonal ruhuna uygun olarak, bir temple of the king patlatsın. daha da ne denir buna bilemedim. bu adamlarla,bu tip organizasyonları yapıyoruz ya sittin sene sırtımız yere gelmez bizim.
bugün ntv ve hden den canlı canlı yayınlanacaktır.
mehmet ali alabora ve tülin şahin'in sunduğu açılış konseridir.
tülin şahin'in müthiş ingilizcesi sayesinde şimdiden geride kalmış konserdir.
Müslüm gürses'in ne yapacağı merak konusu olan....
müslüm gürsesin " dünyaaa tersine dööönsee vazgeçmem! gökteki güneeeeş sööönse vazgeçmem!" diye çığırması ihtimalini göz önünde bulundurursak eğer, turnuvaya katılan tüm takımların (milli takımımız da dahil) "abi yol yakınken biz vazgeçelim bari" deme ihtimalini kuvvetlendiren konser.
an itibari ile meclis başkanı mehmet ali şahin konuşma yapıyor. "evet" oyu isterse hiç şaşırmam amk.
(bkz: tbf nin müslüm gürses yavşaklığından utanıyorum)
müslüm gürses deyince herkes güldü. * bakalım neler olacak. *
bütün dünyaya, mizah anlayışımızla ilgili çok yanlış izlenimler verilen açılıştır. birileri lütfen mehmet ali alabora' yı sustursun.

an itibari ile mehter takımı şova başlamıştır. avrupalılara güzel bir mesaj gitmektedir. *
açılış olmamış.yapamamışlar yani üzülüdüm.mehmet ali şahin durumu faciadır zaten.
tek kelime ile rezalettir.

bu şampiyona amerika da olsa papazlar çıksa ilahiler söyleseler bizimkiler ayaklanırdı. ama biz adamlara şu an aynısının bir değişiğini yapıyoruz. hiç keyifli değil.

en baştaki sirk palyaço falan berbattı zaten iğrençti.sıçtıkça sıçtılar.

böyle bir organizasyona hazırlanmadan gelen tülin şahin ve mehmet ali alaborayı tebrik ediyorum gerçekten. herşeyi kağıttan okuyarak ayrıca rezil ediyorlar bizi.

ayrıca her kalkan büyük baş herkese teşekkür ediyor. az sonra basketbol topunu icat edene bile teşekkür edecekler. ayrıca özellikle hükümetimize şeklinde teşekkürleri de gözümüzden kaçmadı.

ayrıca spor bakanımız spor demiyor. telefuz ederken supor diyor. peki supor nedir ? kimdir ? neden supordur ? işte bu soruların cevapları merak uyandırmaktadır.

spor bakanımız az sonra referandumda evet çıksın diyecek diye merakla bekliyoruz. ayrıca olimpiyatları 1 oyla kaçırdık bence haksızlık var diyor. biz yapsak çok güzel olurdu diyor.

iyiki haksızlık yapmış kim yaptıysa. haksızlığı yapan kardeşin ellerinden gözlerinden öpüyorum. bu osuruktan törenden sonra olimpiyat açılışlarını düşünemiyorum. iyi ki çin de oldu.

ayrıca az önce müslüm gürses çıktı. bütün dünya izleyecek diye abimiz saçları bıyıkları kömür gibi boyatmış. *
ayrıca müslüm gürses o kadar heyecanlı ki az sonra kalp krizi geçirebilir diye korkuyorum.
ilahiler duyuyorum. teraviyle senkrone devam ediyor galiba.
manga veya onun gibi popüler bi grup tercih edilmeyip "müslüm gürses" gibi son kullanma tarihi dolmuş ve detone bir sanatçı tercih edilerek bizi dünyaya rezil edecek olan tören.
bu ne ya. şimdiye kadar yapılmış en kötü açılışı yapmaya çalışıyor bu salaklar. elalem açılışlara shakirayı getiriyor bizim dongozlar ilahi okuyor. umarım dünya ülkelerinde canlı yayınlanmıyordur.
ancak bu kadar rezil edilebilirdi.
bildiğin platini'ye giydiriyor amcam an itibariyle.
(bkz: açılış dediniz rezillik çıktı)
Rezil olduğumuzun göstergesi (bkz: müslüm gürses)
bütün dünyanın götüyle güldüğü açılış olmuştur.
şimdi de müslüm çıktı. sizin taaaaaaa........
müslüm gürsesle devam edendir.
kıyafeti ve "paramparça" ile devam ediyor müslüm abi sahneye çıktığında "oho aha ihe" gibi garip tepkiler versede seviyorum ben bu adamı.
türkiye'nin leonard cohen'i an itibariyle sahnededir.
turkish march'ın mehteranla ayrı bir hava bulması mükemmel olmuş. birde tülin şahin kırmızı elbisesiyle çok sexy.
türkiyenin nasıl bir kimlik sorunuyla karşı karşıya olduğunu gösteren organizasyondur. benim bile kafam karıştı arkadaş semazenler, fatih erkoç, mehteran takımı, senfoni orkestrası.. hepsini geçtim de müslüm gürses ne alaka arkadaş kimin gazına geldiniz böyle??
sezenle düzeltmeye çalışıyorlar façayı ama zor be.
(bkz: sıçtı cafer bez getir)
sezen n'ptın. düpedüz sıçtın şarkının içine.
an itibari ile kilise de cenaze töreni tadında geçen rezillik.