deivid'in chelseaya attığı gol.
Ölüm gibi birşey oldu ama ama kimse ölmedi.
Knight online'ın bok olmadan önceki son yıllarından biri.
Milli Takım Euro 2008'de yarı finalde.
Rıdvan dilmen: yapma volkan yapma volkan oyuncu değişikliği Hakkımızda dolduuuuuuu.
11 yaşımda olduğumdan hiçbir şey hatırlamıyorum.
Teğet geçecek.
o üniversiteye hiç gitmeyecektim.
Tek cümlelik yazmayacağım,

Okulun en aile ortamı yaşayan sınıfında 4 sene geçirdikten sonra ben 8. Sınıfa geçtiğim yıl her sınıftan listenin sonunda denk gelen 4 kişiyi alıp yeni bir sınıf kurdular, okula yeni gelenleri de buraya koydular, ne kadar itiraz ettiysem sınıfıma geri döndürmediler. Bu sınıfa gelen kürt çocuklar hepimizi kanser etmişti, bir insan en fazla ne kadar or***u çocuğu olabilirse onun 10 katı kadardılar, yarım dönem sonra okuldan atıldılar. Ama bu senede hayatımdaki en sağlam 2 arkadaşımdan biriyle tanıştım.
Oğlum....
25 yıllık hayatımın en sıkıntılı dönemi.

ergenliğin zirvesine denk geldi amk.
Çalışmış olduğum şirkette istifayı basıp bir daha başkasının emri altında çalışırsam tüm istanbul beni gondiklesin demem.
millet dün olanı hatırlamıyor 9 sene öncesini nasıl hatırlasın?
oksye girdiğim sene.
çok boktandı. işsizdim, kız arkadaşımdan ayrılmıştım. sabahlara kadar uyuyamayıp akşamlara kadar uyanamazdım. babam homurdanırdı falan. kötüydü lan.
Kral tv ismail yk bas gaza aşkım bas gazaa.
Üniversiteye başladığım yıl.
Yokluk ama eğlence ve mutluluk.
Semiiiiih semihhh semihh semih semihh.
dılo dılo yaylalar.
Çift basamaklı yaşlara geçiş.
Ölmeden 2 yil oncesi. Masumiyetin, nesenin zirvesi, herkesin hayran oldugu, saglikli oldugum ve henuz abla oldugum donemler. Etrafa kahkahalar sactigim, saclarimin asiri gur ve belimden asagilara kadar uzun oldugu hatta olacagi son yil. Ilk kez birinin utana sıkıla cok guzelsin diyip elimi tutmaya calistigi yil. Yavas yavas uykudan uyandigim ve hayati yavas yavas ogrenmeye basladigim yil.

Guzelmis. Basligi hortlatan arkadas tesekkurler anilarim canladi. Duygulandim..
büyüdüğüm sene.
Nerden geldim istanbul'a. Ama melodili.
2017yi görene kadar hayatımın en kötü yılı dediğim, ancak 2017yi gördükten sonra bu yıla nazaran çok çok daha melek gördüğüm yıl. evet sadece gelen gideni olayı insan için değil, yıllar için de geçerliymiş. öğrendim. Allahım nolur daha kötüsünü tecrübe ettirme...