bugün

ea sports'un 2002 dünya kupası için çıkardığı oyunun adıdır.oyun fifa 2002'nin bir benzeri olmakla beraber onun gibi yavaş çalışmamaktadır.World class'ını fastest'te yenmek çok zordur.Ayrıca roberto carlos forvet oynarsa daha faydalı olacağı oyundur.
orta yuvarlağın rakip sahaya bakan kısmının uç noktalarından yapılan her vuruşun gol olduğu oyun. bug mudur nedir, oyle beleşten gol olmaz olsun.
hakan şükür ile kornerden gol atmanın zevkini öğreten oyundur. ayrıca yanılmıyorsam bir de türkiye'de çılgın pas atabilen bir adam vardı. son olarak en zevkli fifalardan biri olduğu kaçınılmaz bir gerçektir.
türkiyede hakan şükür ve ergün penbenin yıldızlı olduğu oyun. brezilyada kaleci marcos dışında herkes yıldızlıydı ama.
kalecinin degajından sonra orta yuvarlağa düşen topa dibine kadar abanıp garanti gol atabildiğiniz oyunudur.ayrıca yıldız oyuncular topa vurunca toptan ateş çıkma efekti gibim bir şeyide vardı.
eğlenceli bir fifa oyunudur. ortasahadan gol atmak zevklidir.
ps2 de oynarken rovasata gol atmanin cok gercekci ve zevkli oldugu oyundur.
(bkz: 2002 dunya kupasi)
gerçekçilikten en uzak fifa oyunudur.
fifanın en eğlenceli serisi. ingiltere ile kupayı kaldırdığım oyun.
yıldızlı oyuncuların orta sahadan gol attığı oyun.
amateur versiyonunda santradan gol atabileceğiniz aşmış oyun.
fifa nın en unutulmayacak oyunu. şu an bulunabilse deliler gibi oynanacaktır. gerçekten de güzeldir.
fifa'nın pes'e üstünlüğünü yitirdiği oyun oldu benim için. 9 yıldır sadece pes var.
Orta sahadan rahatlıkla gol atabileceğiniz oyun.
koşma tuşunun w olduğu son fifa serisi. ayrıca golden sonra oyuncunun müzik eşliğinde sevinmesi falan insana ayrı haz veriyordu.
fovernova top ve super vurusla topun alev alıp gitmesiyle efsane olmus oyundur.
almanya milli takımının yedeklerinde 3-4 tane yıldız oyuncunun olduğu oyun.
Alev alan toplarla gol atması orgazm derecesinde zevk veren, fifa'nın yaptığı en cool oyundur.
her santra sonrası orta sahadan gol atılan oyundur.
ilk bilgisayarıma yüklediğim ilk oyundur. Gece uyuyamadığımı, sabahı iple çektiğimi bilirim oynamak için. Topun arkasından ateş çıkıyordu ya, ona bitiyorduk işte.
fellik fellik arayıp sonunda torrentini bulup indirmeye başladığım oyundur. inince de fink atacağım , orta sahalardan goller atacağım , rövaşatalar çekeceğim !
harika oyundu,fifa 2000,2002 ve 2008 ile birlikte benim için özel oyunlardan birisidir.bu oyunu aldığımda babamla eve gelene kadar duyduğum heyecanı hala hatırlıyorum 'acaba ilhan mansız da var mıdır? owen'ı nasıl yapmışlar?' gibi sorular sora sora geldim eve.bir de ne göreyim; ilhan mansız yerine abdullah ercan,arif erdem falan var türkiye'de.olsun.hatta slovenya ile ispanya'yı yenmiştim zlatko zahovic'in harika performansıyla.

uzaktan atılan şutların alev çıkararak gitmesi,maç öncesi çalan şu harika müzik; http://www.youtube.com/wa...LEQtE&feature=related *
efsane oyundur,stoperlerin kendi kalecilerine çalım attığı oyundur,heskey-owen ikilisinin yardırdığı oyundur,introsu şu olan oyundur; http://www.youtube.com/watch?v=MN40cGnDyno

allahını seven bulursa bana da atsın,ps3'ü fifa12'yi bırakıp oynayacağım.
yıldız oyuncularla uzaktan sağlam goller atılabilen fifa oyunuydu.
zamanında uğruna okuldan kaçıp internet cafelerde günümü geçirdiğim oyun.