bugün

Sosyal Güvenlik Kurumu nun istanbul da açtığı ve teşvik amacıyla daha fazla ücret önermesine rağmen 109 kişilik kadronun dolmaması.

(bkz: http://www.hurriyet.com.t...nomi/16067827.asp?gid=373)
sebep sözleşmeli personel statüsü. şu an bu maaşı veriyor ama iki sene sonra hiçbir hakkını vermeden kapının önüne rahatça koyabilirler. verseler ya kadro o zaman bu hakka sahip insanlar işlerine başlarlar hemen. şerefsizler oğlu şerefsizler kendilerini dünyanın en akıllı insanı sanıyorlar.
pek'de şaşılmaması gerekilen durum zira sözleşme bittiğinde ne olacağı hiç belli olmaz.
sebep szöleşmeli statüsüyümüş. bi dünya insan özel sektörde çalışırken sanki ömür boyu sözleşme imzalıyorlar. ayrıca hadi diyelim 2 sene sonra koyulcaksın kapının önüne, hiç başlamazsan o iki senelik maaştan da oluyorsun. bu kadarda mı kafan çalışmıyor. ikincisi yok öyle hiç bir hakkını vermeden kapının önüe koymalar filan. gider çarsın danıştaya davanı eğer haklı sebepleri yoksa kimse kimseyi durduk yerde kapının önüe koymaz devlette.
(bkz: akp nin halkı aç bıraktığı gerçeği)
(bkz: vay anasını)
(bkz: yalan haber)
nitelikleriyle daha fazlasını hakediyorlarsa beğenmemeleri normal olan insanlardır. buna da şükür mantığıyla bir yere varılamayacağını fakat bu mantığı kafamıza yerleştirenlerin bu sayede çok fazla yerlere vardığını görmüş insanlardır.
topoğraflar tarafından sıkça karşılaşılan bir durum. başka firmadan daha iyisini alırım diyerekten işsiz kalırlar.
sağlam güvenli yaşamak için en az 4000 lira kazanılması gereken ülkede klasını düşünen ve haklı olan işsizler.
sgk da sözleşmeli çalışmaya razı olmayan insanlara yakıştırılan sıfattır.

zaten begenenleri de kadrolu atamalarda istedikleri pozisyona atanıncaya kadar çalışacaklar. Madem ciddi ciddi eleman arıyorsunuz bu işi kadrolu atamaları yaptıktan sonra yapın görelim demek istiyorum sgk ya.
daha fazlasını hakettiğini düşünen kişidir ki; biraz da tembel olmalı.
yada bu iş türkiyede yoktur. lakin böyle bir iş olsaydı en az 500 bin kişi başvururdu.
adalet ve kalkınma partisi'nin getirdiği huzur, bolluk, refah, mutluluk ortamının kanıtıdır.
aslında asgari ücrete göre az bir para değildir , ama çokta değildir.
--spoiler--
gursel mursel 18/10/2010 - 18:41
haber bastan asagı yanlısla dolu, isi ve maasi begenmemezlik sonucu degil yuksek puanla basvuranların keyfi davranısları sonucu boyle bir tablo olustu yuksek puanla basvuru yapıp kontenjanı dolduran ancak atama gunu cayanlar sebebiyle isi yapmaya razı insanlar listeye giremedi
--spoiler--
muhtemelen daha önce 4000 lira alan kişilerdir..