bugün

beşiktaş tribününde siyaset turnikelerden içeri girince biter. beşiktaşı siyasetle bölemeyeceksiniz.
azalarak bitecek olan gruptur.
bir anda bitecek olan gruptur.
çaşı pazarla işi olmayan delikanlı grubudur.

100 liraya vatanı satmazlar.
bitmesi için dua edilen grup.ulan mal mısın devlet istediği anda sen bile oturduğun koltukta yok olursun sik kafası.çarşı kim amk.
bırakın grup kurmaları Beşiktaşlı olmaları bile tiksindirici derecede olan grup. Beşiktaş halktır. Beşiktaş bir duruş temsil eder. Çarşı ise beşiktaşın vücut almış halidir. her bir insan bir parça. Beşiktaş kulüp olarak sınırlı bir temsil gösterebilir. Taraftar ise sınırsızdır. Çarşı bir zümre olmaktan çıkmış beşiktaşın ruhu haline, ideolojisi haline gelmiştir. Çarşı'ya karşı olmak demek van için yapılan yardıma karşı olmak demek, çarşıya karşı olmak demek litrelerce bağışlanan kana, binlerce organa karşı olmak demek, çarşıya karşı olmak demek yüzlerce tekerlekli sandalyeye karşı olmak demek, çarşıya karşı olmak demek, semtine karşı olmak demek. Çarşı'yı besleyen Beşiktaşlılıktır. O yüzden bu grup Beşiktaş'ı tutmasın. Siktirsin gitsin efendim.
beşiktaşı kemalist,terörist yuvası yapmak isteyenlerin işine çomak sokan grup.
tribün kültürünü öğrenmemiş daha dün gezide 2 pankart açıldı diye tribünle ilgilenmeye başlamış bünyeleri dumur etmiş grup.

Koçum biz demedik mi sana tribün ayrı bir olaydır diye. Orada ideolojini düşüncelerini fikirlerini bırakırsın orada faşistle komunistle omuz omuza bağırırsın.sen oraya siyaset bulaştırırsan elbette parçalanacak elbette bölünecektir. Çarşı gezi olaylarında bazı beşiktaş taraftarlarını stada küstürdü. 1453 kartallarıda bu stada küsenlerin oluşturduğu ve stada küsenleri stadla barıştıran bir gruptur.

tribün hakkında hiç bir bok bilmeyen 100 euroya bilet alıp 90 dakika çekirdek çitleyen adamlar yorum yapmasın boş boş.
çarşı kemalistleri destekleyerek zaten taraftarı bölmüştür.ülkede darbe yapmaya çalışan gruba destek olan çarşı artık yalnızlaşmıştır.komünist sosyalistlerle tren yaparlar artık.
grubun kurucuları, beşiktaş tribününün bilinen, tanınan, abi seviyesindeki insanları. grup adına internette dolaşan siyasi açıklamalar yalan. grubun başındakiler akpli değil ülkücüdür. gezi parkı hadiselerine karşı insanlar ama akp ile bir alakaları yok.
genç bünyeler pek bilmez, 1999 depreminde akut'a karşı hangi akla hizmetse akkurt falan gibi "şey"ler kurulmuştu. "şey" diyorum, çünkü başka bir sıfatı pek hak etmiyorlar. işte bu "şey"ler kuruldu ve reklamlarını yaptı. ama akut hala ayakta, 14 sene sonra.

dolayısı ile 1453 kartal şeysi de kurulsun, yapay oluşumlar zaten tarihte yerini alır, kalabilenler de devamını getirir. fazla tartışmanın gereği yok bence.
ne alakası vardır. birileri tarafından kurulduğu gayet de ortadadır. bir fenerbahçeli olarak derim ki: ille de çarşı.
beşiktaşlıların daha önce neredeydiniz? şeklinde eleştirdikleri yeni taraftar grubu. ne bu amk çarşı kıtaların falan oturmasından sonra mı çıkmış ortaya? nedir yani?

daha mantıklı şeylerle sallayın bari adamlara.
beyaz bereleri eksik.
yüz karasi, leke, ayip,

ne varsa hepsi olan parali fasistler .
olayların içinde olmamıştır.

http://www.youtube.com/watch?v=-m_ftK480z0
ultraaslan ile birlikte cemaatin bir grubudur.
görevini başarıyla tamamlamış grup. evet.
beşiktaş tribünlerinin truva atıdır...
https://twitter.com/1453_...status/381761964076044289
beşiktaşın ve çarşı grubunu cezalandırmak amacı ile birileri tarafından kurduluran trojan taraftar grubu...
aslında zerre beşiktaşlı olmayan kendini beşiktaşlı sanan ipneler bursalılar bile daha iyi beşiktaşlı olur 1453 kartal grubundan.
22 eylül 2013 beşiktaş galatasaray maçının öncesinde "herkes görecek" dedikten sonra maçın uzatma dakikalarında maçı piç eden provakatör göt kılları!

düne kadar var olmayan sözde taraftar topluluğunun tek amacı çarşı'nın sesini kısmak, başka bir şey değil.
carsınun bir an once kapattırmasını saglaması gereken olusum. besiktas ruhuna yakısmayacak isler yapan sakirtler.
çarşının yerini alacak oluşumdur. 100 liraya vatanını satmaz.