bugün

yeni başlayanlar için toplu taşıma araçları

toplu taşıma araçları deyince, işte efenime söyliim otobüstür, minibüstür falan, özelde benim fındık aklıma düşen realiteler zinciridir.
minibüstüste hakeza otobüstüste yolculuğum çok olmuştur da, o bakımdan amk. bi kaç on bilemedin onlarca örnek, aynı entry içinde olmasa da, de aşağıda. sabırlar. *
gelsin ilk örnek uleyyn. *
- yanınızdakinin yanınızdan kalkıp, tabire bak, başkaca, boş bi koltuğa otursa neyse de, üçüncü gözler eşliğinde manasız bi tavırla salınıp ayakta dikilmeyi tercih ederek baya da bi yol alması, otobüsün içinde değil, otobüsle beraber, lütfen, kafalarda, o eşlik eden üçüncü gözlerin kafalarında, ''ya osurup duruyodur, ya da ter menşeili leş gibi kokuyodur'' gibi düşüncelerin oluşmasına neden olabilir. hatta yanınızdan kalkan hatun bi kişiyse ''işin içinde tacizlik bi vakada olabilir'' suizanını da beraberinde getirebilir. burda yapılması gereken genç çüklü arkadaşlarım, sizin de ordan kalkıp ''varsa bi sorun koltukta arayın ipneler''e bağlanmasını sağlamaktır. ya da s.ktir edin a.q. mis gibi yayılarak oturun. daşşak kebabı yapın. bu ne lan! öyle düşün, böyle düşün, otobüste bi rahat yüzü göremiyecek miyiz kardeşim biz. di mi?