bugün

sigara yasağının asıl amacı

akp'nin gizli ajandasına yazan amaç neyse sigara yasağının asıl amacı da odur.

aslında bu gizli amacı büyük türk düşünürümüz emin çölaşan geçen kasım ayında farkedip bizi uyarmıştı fakat pek dinleyen olmadı.

http://www.memleket.com.t...85&uniq_id=1283720876

buna göre akp, dumansız hava sahası diyerek insan sağlığı kisvesi altında kur'an'da mekruh olduğu için sigara yasağı koydu. böyle böyle sinsice ilerleyerek cumhuriyetimizin kazanımlarını birer birer ortadan kaldırmak istiyor. tabi aptal demokrat, fethullahçı, sorosçu liboşlar bunun farkına varamıyor bir türlü. onlar sanıyorlar ki; kapalı alanlarda sigara yasağı sigara insanların sağlığına zararlı diye başlatıldı. halbuki biraz kafaları çalışsa akp iktidarının sinsice kur'an hükümlerini getirmeye çalıştıklarını anlarlardı. yoksa akp'nin halkın ciğerlerini düşünecek bir parti olmadığını bilmiyorlar mı bunlar... sağolsun türk aydınlarından emin çölaşan anladı ve bizi uyarmış. zaten akp iktidarı sigara kur'an'da mekruh o yüzden yasaklıyoruz diyemezdi. ancak insan sağlığı kisvesine büründürerek kendisine demokrat diyen bir takım ahmakların da desteğini aldı. böylelikle kahvelere, birahaneler, giden insanları eve hapsetmeyi başardı. artık insanlar kahvehanelerde birahanelerde sigara içemez oldu. özellikle birahanelerde sigaranın yasaklanması içki tüketimini de azaltmaya yönelik.

ruhat mengi, oktay ekşi, yılmaz özdil ve emin çölaşan gibi aydınlarımıza kulak vermeliyiz.

yoksa durumlar çok vahim arkadaşlar, gidişat çok kötü gerçekten. bunlar iyice azıttılar, atatürk ilke ve devrimlerini unutturmak istiyorlar. inşallah anayasa mahkemesi sigara yasağını iptal eder de cumhuriyetimizin temel değerleriyle kavgalı kişilerin ekmeğine yağ sürmez.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar