bugün

islami yardım mı insani yardım mı

sonuna kadar islami yardımdır. bazı arkadaşlar soykırım yapılıyor diye feryat etmiş. soykırımın en güzel örneğini daha geçenlerde çin yaptı uygur türklerine. o sırada ihh ne alemdeydi acaba?

kendi ırkını dikkate almayan bazıları sağa sola israil yandaşısınız diyerek tükürüklerini saçıyorlar. unutmayın ki islamiyet yokken dünya üzerinde türkler vardı ve türkler olmasa belki bugün islamiyet bu kadar yayılmış olamayacaktı. ümmetçi anlayışın osmanlının sonunu getirdiğini unutmak en büyük gaflet olacaktır. insani yardım vakfıysanız önce insanı önemseyeceksiniz kendi ümmetinizi değil.

birileri haitiden bahsetmiş türk bayrağının dalgalanması falan demiş. oraya giden akut u ve sivil savunma ekiplerini hiçe sayarak. ayrıca bir de onlardan dinleyin bakalım ihh nin haitide kimlere yardım ettiğini işin gerçek yüzünü açıkça göreceksiniz. tabi birde tsunami bölgesine götürdükleri yardımı sadece müslüman olan halka dağıttıklarını söylemek lazım.

o yüzden kimse anlatmasın bana insaniyeti ya da insanlık adına kurulduk diyen bazı dernekleri.

filistinin sonuna kadar arkasındayız orayı savunan hristiyan da olsa ateist de olsa musevi de olsa her şartta yardımda ederiz dua da.