bugün

go kart

bir kere pist boşken binip kaza yapmıştım.

şimdi diyeceksiniz:''be adam salak mısın? boş pistte nasıl kaza yaptın?''

evet salaktım.

anlatayım:

antalya'nın yağmurlarını bilen bilir,bilmeyen zaten hiç öğrenmesin gök yarılmış zanneder.neyse gene böyle bir yağmurdan 1 gün sonra meşhur antalya havası yapacağını yaptı ve birden güneş açtı.bizde bu güneşten faydalanarak gezmeye gittik.gezdikten sonra da ben,ıslak yerlere aldırmadan go-kart yapmak istedim.

önce arkadaşlar ''dur''dedi,yerler ıslak dedi.ama safi salak ben onları hiç dinlemeden gittim parayı verip go kart'a bindim.

bu sırada çoğu kişi de yağmurdan korkmuş,piste gelmemişti.*
neyse ben bindim arabaya başladım gazlamaya.ancak biraz da temkinliyim kaymasın araba diye.gene zor bir virajı alırken,viraja hızlı girerim ve o bölgede şansıma suyun en çok olduğu bölge olur.

sonrası tam bir olay.

ben deniz son sürat kayarak o sert lastiklere doğru gitmekteyim.her iki türlü de bir yerime bir şey olacağı belli oldu.ben ''has..tir''modunda giderken bir yandan da direksiyona deli gibi sıkı sarılmış,neredeyse kırılacak kadar döndürmüştüm.

o sırada bütün bu olayların üzerine bir de kolumun sakatlanması gelmez mi?

evet şimdi bir düşünün:

''saatte 50 kilometre sürat ile kayarak tam karşınızdaki lastiklere gidiyorsunuz.direksiyonu çevirirken kolunuz sakatlanıyor ve tek el ile düzeltmeye çalışıyorsunuz''

işler o sakatlanmanın ardından iyice sarpa sardı ben tek elle direksiyon ve arabayı tekrar eski konuma getiremeyeceğimi anlayınca,direksiyonu bıraktım ve o an aklıma frene basmak geldi.hayvan gibi bir güç ile frene bastım.araba en azından yavaşlamıştı ama lastiklere az bir mesafe kala bunu akıl ettiğim için sert olmasa da gene de lastiklere çarptım.

o an bana pek bir şey olmadı ama kolum çok acıyordu.kırıldığını zannettim ama oynatabiliyordum.demek ki kırılmamıştı.rahatlamıştım.

daha sonra arabadan indim pistte yürüdüm ve olanları anlattım,beni bekleyen arkadaşlar:

''dedik değil mi len biz sana'' falan gibi fırça çektiler.ondan sonra kolumun ağrısı ile geri eve döndüm.

sonuç olarak kuru bir pistte yapılması gereken yarış türü.