bugün

sözlükçülerin başlarına gelen esrarengiz şeyler

olay 1: 6-7 sene önceydi,12 yaşında falandım. serin bir yaz gecesi oturma odasında bulunan yataklı kanepeye uzanmış beyaz show'u izliyordum. saat 12 de başlayıp 3-3,30 sularında bittiği için sürekli izlerken uyuyakalıyordum tabi. o gün de gene izliyorum, saat 2,30 falan oldu. yavaş yavaş gözlerim kapanmaya başlamıştı. bu arada camı yaz serinliğinden yararlanmak için açmıştım, perdeyi de tabi. cam benim yattığım yataklı kanepenin tam karşısındaydı. gözlerimin yavaş yavaş kapandığı anda pencerenin altından bir ışık belirdi.sonra yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladı. bu rosswell olayındaki uzaylının daha parlak beyazı ve daha zayıfı olarak görmüştüm onu. sonra deli gibi çığlık atmaya başladım. ışık bir anda kaybolmuştu. annem yanıma gelmişti sonrasını hatırlamıyorum. meğer bayılmışım. o olaydan o kadar çok etkilenmiştim ki doktora gitmiştim. doktor bana olayın halüsinasyon olabileceğini söyledi. ben de içimden derin bir hassiktir çektim ona.

sözlük, evet uzaylılara inanıyorum ama bu olaydan dolayı değil. biraz kafayı çalıştırırsak bu koskoca evrenin sadece bize özel yaratıldığını iddia edemeyiz çünkü. ayrıca deli değilim.

olay 2: yatmadan önce tanrı'ya dua etmeyi, onunla başbaşa kalmayı alışkanlık haline getirmiştim bir aralar. sonra bunu seyrekleştirmeye başladım. veyahut dua sırasında gözlerim kapanıyordu,uykuya dalıyordum ve yarım kalıyordu dua. bu rutin düzen devam ediyordu belki de ben farkına varmadan. ancak bir süre sonra dualarım yarım kaldığı zamanlarda odamdaki pencereme 'tık' diye bir ses geliyordu. bunu ilk duyduğumda irkildim. korktum ve dua etmeye devam ettim. ancak yine yarım kaldı duam. ve gene bir 'tık' oldu. ardından duamı bitirdim ve uykuya dalabildim. bunun ardından her yarım kalışta bu 'tık' la karşılaştım. bir süreden sonra alıştım ve hala arada oluyor. ilk 'tık'ın gerçek bir ses olduğuna eminim ancak belki ondan sonrakiler psikolojik olabilir.

not: yazdığım iki olayı da götümden uydurmadım. ayrıca sapına kadar atatürkçüyüm, dini falan çağrıştırma amacım yok kimseye. entryleri başka yerinden anlayan yazar bozuntularınaydı bu edit.