bugün

msn listesinde az kişi olan insan

acınası kişidir. msn messenger sosyal yaşamın bir aynasıdır. gerek duyduğunda iki çift laf edebilmek için kullanılır. eğer bir bireyin messenger listesinde 350'den aşağı kişi varsa o kişi loserdır, zavallıdır.

geçen gün arkadaşlarla hause party yapıyoruz. kızlar güzel, ortam hoş. içlerinden biri laptopum üzerinden msn'e girebilir miyim diye yanıma geldi. bende gayet centilmen biri olarak tabi dedim. misafir nede olsa, başımızın üstünde yeri var. neyse istemedende olsa arakdaşın msn listesini gördüm. bir baktım ki msn listesinde toplam 37 kişi var. işin daha acınası yanı ise online kişi sayısı 2. gözlerime inanamadım tabi. ne işim olabilir bu tarz insanlarla benim? ben ki kendimi prezentabl ve elit bir birey olarak görürken çevremde msn listesinde 37 kişi olan birini barındıramam. olayı sineye çeksemde gecenin sonunda kibarca uyardım arkadaşı ve hayatımdan çıkmasını, mümkünse bir daha görüşmemizi istedim. zaten kendisini ilk defa görüyordum. kim bilir hangi zavallının vasıtasıyla aynı ortamda bulunduk. o zavallıyıda bulup hayatımdan defedeceğim.

diyeceğim odur ki eğer msn listesinde bile az kişi olan biri varsa büyük ihtimalle zavallı biridir. kendisiyle aynı havayı solumaktan dahi utanırım.