danistayin bas ortusu karari

peki çocugun annesi de kapalıysa ne olacaktır?.öğretmenini örnek alma diye burnuna kakılan çocuk evde annesiyle nası bi ilişki içine girmelidir.onu da reddetmelidir herhalde ' (bkz: laik demokratik türkiye cumhuriyeti)' ni korumak için...
laiklik,demokratiklik,cumhuriyet olmak bu mudur acaba ?? özellikle (bkz: demokrasi) kavramı sıkıca incelenmelidir bu bağlamda.
türban meselesine kurban olsun diye eğitim hakları elinden alınan binlerce genç kızın üstüne şimdi çalışma haklarıda elinden alınacak olan insanlar ortaya çıkacaktır.bunların eğer maddi durumları el verirse başka bi ülkeye atacaklardır kendilerini.bu da hala şiddetle devam etmekte olan beyin göçünü daha da güçlendirecektir.
hadi ondan vazgeçtik,peki ya madden durumu elverişli olmayıp ta inancının öngördüğü kıyafeti çıkarmak istemeyenler ne yapacaklar ? evlerinden çıkmayacak,çocuklarına bakacak,yemek yapacak,hiçbir işe karışmayacak,ortaçağ kadınları gibi evde durup kocasını bekleme ve hizmet etme vazifesiyle şereflenmiş insanlar olacaklar..
evet efendim işte budur (bkz: modern ve çağdaş türkiye) ..sonunda tutturdunuz ya mayasını,helal olsun ..