bugün

ben wade

hep arkadaşları yüzünden başı derde giren yazar.

dün en yakın arkadaşımın düğününde benim yerime uzaktan bir akrabasını şahit yapmasını anlatmıştım. daha sağlam bir darbe olamaz herhalde. al işte. yine aynı şey oldu. yine yaktılar beni. hiç mi tahmin edemediler sözlükte kemal kılıçdaroğlu kıvamında belgeleri çat çat masaya vurabilecek bir yazar olduğunu.

hayatta tek bir alanda popüler ve başarılı olmak istedim. yapmayın dedim, etmeyin dedim ama durduramadım onları. hep başlıklarımı canlandırdılar. bıkmadılar usanmadılar. üstüne de gittiler entrylerini sildiler. olaya bak ya.

peki bunda benim suçum ne? ben wade zamanında kötü bir çevrede yetişip, kötü arkadaşlıklar kurduysa sürekli bu karanlık mazisinin gölgesinde mi yaşayacak, soruyorum size.

gözlerim doldu ve babamlar görmesin diye tuvalette klozete oturup ağladım dakikalarca. üşüdüm. kış mevsiminde klozet kapağı ne kadar da soğuk oluyor. içini titretiyor insanın.

üstteki paragraflar yine romantik yazarlar için yazıldı. her zamanki gibi isterlerse bundan sonraki kısmı okumayabilirler.

sözü geçen yazarların biri, beni başka bir sözlükten uludağ'a transfer eden, diğer ikisi de benim uludağ'a transfer ettiğim başka herhangi bir sözlükle bağlantısı olmayan vatandaşlar. şimdi romantik kısımda belirttiğim gibi, kemal kılıçdaroğlu tarzı al işte elimde belgeler ulan şeklinde ayar vermeye çalışan yazarın bilmesi gereken bazı şeyler var.

isteyen, istediği saatte, istediği başlığa, istediği entryi, legal bir şekilde yazabilir veya silebilir. benim başlıklarıma bu şekilde yazıp silen çok kişi oldu. arkadaşım veya değil. yani mod uyutmayla bir alakası yok.

ben bir başlık açsam, haksızlıkların peşinden koşan bu arkadaşımız gibi altına siksok bir entry yazsam, başlık ne kadar canlandırılırsa canlandırılsın her gün en sevilenlere girmezdi. aynı zamanda bir entryim de, hiçbir bağlamtım olmayan bir sitede büyük sözlükler arasındaki en beğenilen yazılar arasında olmazdı. alınan 60-70 oyun sadece 2-3 tanesinin arkadaşlarımdan gelmesi çok büyük bir rakam olmasa gerek. hele diğer yazarların kanka sayılarını göze alınca.

aslında; senin, benim başlığımın altına yazı yazan arkadaşım olan olmayan herkese teşekkür etmen gerekir. sayelerinde oturup adam gibi bir entry okuyorsun. üstüne gidip artistlik yapıyorsun bir de. ı ıh. çok ayıp.

en garibime giden şeyse, aklınca bu ayarı verdikten sonra benim yerin dibine gireceğimi sanman. 'ulan ne çözdüm beee' havalarına girmen. sözlük artık bunları yemiyor tavırları. 'ayarı verdim şimdi dağılın uleeyyyn' karizması. şaka mısın abicim sen ya? sonuç nedir yani. ben yazmayı mı bırakıcam? veya benim yazımı okuyanlar 'ya ibne çok güzel yazmış ama başlığı canlandırılmış, siktir et' mi diyecekler?

amacın belli canım benim. kimin çakma hesabı olduğunu bilmiyorum. ayrıca ilgilenmiyorum da. ama bundan sonra vereceğin ayarları çakma değil de orjinal hesabından verirsen amacını daha net anlamış oluruz.

şimdiden söylim, o üç arkadaşım muhtemelen hem benim başlıklarıma hem de başka başlıklara yazmaya devam edeceklerdir. bazılarını da sileceklerdir. haberin olsun. hatta sen de yaz bence. sözlüğe bir katkı sağlamış olursun. şu okulunu da bitir artık. annene babana yazık. hep başka şeylerle meşgul oluyorsun.

dur son olarak ben de senin yaptığını yapayım;

sözlük artık güzel entry okumak istiyor. senin bu çakma ve orjinal hesabındaki bombok yazıları okumak istemiyor. uyutamazsın artık kimseyi. hadi şimdi dağılın uleeyyynn.

ıyyy utandım lan. şakası bile kötü.