bugün

sözlükte mesajlaşmaktan sıkılıp msn isteyen kız

bir erkek olarak yine kadınları savunma gereksinimimi bastıramıyorum (o kadar kadının ağızları açık bakmasına da anlam veremiyorum):

yahu günde kaç erkek bir, on ya da x mesajlaşma sonunda msn messenger, facebook, skype ya da türevi sohbet olaylarına girmek için adres istiyor? tüm bu erkekler karşısındaki kız gülümsediğinde "tamam bana verecek" diyen, beyni bacakların arasında sıkışıp kalmış erkekler midir? tanımlamalar dahilinde birçok erkek olsa da, bu tanımlamarın içinde birçok kız olabileceği gerçeğini yadsıyamayız. peki bu gerçeklerden yola çıkarak msn isteyen kızın neyini suçlu buluyoruz? belki ofisten giriyor ve 80 portu kapalı (internete çıkamıyor) bu yüzden listesine ekliyor? belki gerçekten de gıcık olan mesajlaşma eylemini sevmiyor? belki gülme \ somurtma türevi ifadeleri çok seviyor ve onlarsız sıkıcı geliyor? belki sohbetini çok sevdi, onun düşünce yapısına uygun ya da onu tetikleyebileceğini düşünüyor?

yahu gidin işinize bakın. etek giyerler orospu yaparsınız, gülerler verecek sanarsınız, sonra otobüste yanınıza oturmadığında ya da yoldan mal gibi bir suratla hızlıca yürüdüğünde bıdı bıdı yaparsınız. şu dereleri aşınn!

annemi, kız arkadaşımı ve kuzenlerimi baz alarak konuşuyorum! eşduyumun (empati) ne anlama geldiğini, nasıl uygulandığını lütfen öğrenin.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Empati_(psikoloji)