bugün

babam ve ben

sözlükçü adam taciz eder savımı geliştirmeme neden olmuş kişi.

çünkü sözlükçü adam, zaman zaman rol adamıdır. geyik ve ortam adamıdır. gün gelir, nicki peder zickler olan yazara bir entry si üzerine "ama peder, günahlarımdan arınamıyorum. lütfen bana doğru yolu gösteriniz, kıçıma ışık tutunuz" der, ertesigün "güzin abla" nickli yazara mesaj atarak, kendi içerisinde başka geyiklere yol açar. ne bileyim "güzin abla, lütfen yardımcı ol. kocam beni 30 tane kadınla aynı anda aldatıyor. acaba ne yapayım? bırakayım mı??" der.

sözlükçü adam, rahatsız adamdır. tacizcidir. hem insanları hem olaylar taciz eder, zorlar, sınırlarını dener. olayın üstündekine bakar, altını arar.

sözlükçü adam, adamına göre adamdır. kendine ve etrafındaki kimselere saygılı yazarlara aynı çerçevede yazılar yazar. ne bileyim ssg "windows süper" yazsa, "abi ama linux da şöyle" yazar bilgisayardan anladığı kadarıyla. ya da, edebi bir şiir döktüren yazara "yine içim ürperdi gece gece şiirinizle. ah çok duygulandım bayan. siz de benim şiirlerimi okur musunuz? hem beraber bir gün muhallebiciye gider düzeyli bir muhabbet ederiz" şeklinde bir çıkışta bulunabilir. yani, sözlükçü adam arıza adamdır. karşısındakini boş bırakmaz yazılana ve yazara yorum yapar. ssg "windows süper" yazsa, okuyucu içinden "lan.. acaba harbiden öyle mi yoksa orada çalıştığı için mi öyle diyor" diye geçirir, diyer entryleri okur, araştırır, bir şey bulursa ssg yi konuyla ilgili taciz eder.

sözlükçü adam tacizci adamdır. kendi içerisinde saygı duyabileceği ama kabul edemeyeceği şeyler de vardır. başka bir yazarın nicki kaltak da olabilir, göt oğlanı da olabilir, babam ve ben de olabilir. eğer yazdıklarıyla bir şekil yazarların saygısını kazandıysa, nicki ekstra bir saygı bile uyandırabilir. ama diyelim ki tanımadığımız bir x kişisi olsun. bu x kişisi ne bileyim ben diyeyim kancık sen de mal diye bir nicke sahip olsun. eğer bu kişi kalkıp da orada burada "bana kaltak/babam ve ben diye hitap etmediğin için seni internettki bir sitede (ekşi sözlük) rezil edeceğim. sen şikayet edeceğim" diye hiçbir suçu günahı olmayan, iki kuruş para kazanmak için starbucks da çalışan insanlara bağarabilecek kadar etrafına rahatsızlık verici bir kişi ise ve bu kişi yaptığı bu hareketleri sözlükte gurur duyarak anlatıyorsa o zaman o kişi hem nickini benimsemiş, hem de nickine karşı gelecek olan laflara (örneğin sokakta kaltak/babam ve ben diye hitap edilmek) karşı bir arzu duymaktadır.

bu ne yaman çelişkidir ki, kendisine starbucks bursa da babam ve ben nickiyle hitap edilmedi ve kahvesini "kaltaaaak/babam ve bennnn hanım/bey/ hanım kahveniz hazır" diye bağırılarak alamadı diye olay çıkartıp şubenin müdürüne kadar giden kişi, gün gelip "bana sözlükten kötü şeyler söylediler. beni taciz ettiler. şu namuslu genç bünyem böylesine sert ve kaba lafları kaldıramaz benim. sizi beyni çükünde az gelişmiş mahluklar" şeklinde taciz iddalarında bulunuyordur.

ahh tabi, hata kendisine starbucks da "kaltak", '''' babam ve ben '' demeyen kasiyerde. eğer o kasiyer adam gibi hizmet ! sunan ve kaltak/babam ve ben bey/ hanım/ hanımın istediği gibi bir kasiyer olsaydı şöyle demeliydi.

babam ve ben bey/hanım ( cinsiyetini bilmiyorum) kahveniz hazır
-ay teşekkür ederim
-rica ederim. yarrak var yer misiniz?
-ha?? ne dedin?
-kahvenin yanında yani diyorum iyi gider buyrun.
-ay ben böyle iyi servis hayatımda görmedim. nerden bildin ayol çok sevdiğimi?

aynı mantıkla düşünüyorum da, kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü yazar da bence starbuckselemanıyla aynı hataya düşmüştür. kibar kibar mesaj atmıştır muhtemelen. oysa direk lafa girecekti. soracaktı yer misin yemez misin. alan memnun veren memnun.

yukardaki entyr ekşi sözlüğün '' legal'' diye tabir ettiği bir entry. ben de babam ve ben ksmını kaltak nikine ekledim. burası da klo olduğuna göre bu da legal.

babam ve ben i yunanistan a davet ediyorum. burda da .arrak bol. öyle de konukseverler ki; üyük dağları ben yarattım küçükleri de babama verdim diyenleri de kabul ediyorlar.

babasını değil kendisini davet ediyorum. burası berekti:)
güncel Önemli Başlıklar