bugün

sözlüklerin ana işlevleri cinselliktir

evet gün geçmiyor ki birisi daha tespit yapmasın. Bugünkü ele alacağımız konu sözlüklerin cinsel açlığı bastırmadaki rolü ve endüksiyonu. *
Öncelikle sözlük anayasasına uyarak tanımımızı yapıyoruz.

Tanım: sözlük kullanıcılarının sözlükten yararlanma süreçlerinde cinsel dürtülerine cevap bulması.

Evet, tanımıda yaptıktan sonra dalalım konumuza.

Burada kaç üye var bilmiyorum. Bu yazıyı yazana kadarda hiç bakmamışım. 10.000'in üzerinde olduğunu varsayıyorum. *
Bu topluluğa teker teker mikrofon uzatsak desek ki; Neden sözlükte vakit geçiyorsunuz? Sözlüğün size katkısı nedir? desek eminim ortalama cevap şöyle olur; "- eeee, sözlük güzel bilgi paylaşımı yapıyoruz, öyle değişik fikirleri görüp bilgi ediniyoruz. ehehe güzel yani" der yani tam bu şekilde ifade etmesede buna yakın şeyler olacağından eminim.

Sözlük denilen olay neden sadece üniversite öğrencilerine ağırlıklı hitap eder. hiç düşündünüz mü? Eminim bir çoğunuz herhangi bir arkadaşınıza "- Ya oğlum bak gel otur, bu sözlük böyle burda başlıklar var. işte bu başlıkla ilgili entryler giriyosun. Çok komik şeylerde var" dediğinizde bir çok arkadaşınız "-ne bu ya forum gibi Ya hacı bi siktir git ya uğraşamam" şeklinde tepki vuku bulur. Bilmem hiç düşündünüz mü acaba neden her dillendirdiğiniz arkadaş çevrenizin bir çoğu sizin gibi sözlüğe aşık edasında bakmaz, bakamaz?

Şimdi sorunun en temel noktası bu. Yani tüm sözlük üyelerinin ortak tarafı da bu. Neden sen de ve senin gibilerde bağımlılık derecesine geliyor sözlük? Cevabı basit. Bilgili, kültürlü, zevkine tapılası insan olma edasını sunabileceğin ve bu kriterlere ağzında salyalarla bakan bir karşı cins kitlesi olduğundan dolayı sözlük senin ayrılmaz parçan olabilir mi?

Başlıklardan analiz yapsak sence yüzde kaç oranında kız, erkek, seks vb. gibi cinselliği çağrıştıran kelimeler ve bu tür başlığa genelde "-ya bi siktir git ya" tepkisiyle "-aha bu başlığı açan mal, öküz, montofon ben sağlıklıyım çünkü ona bi defol git dedim." mesajı verilir.

Neden aynı ortak sorun paydasında buluşan insanlar zirveler denilen (halı saha filan hariç belki orada da olabilir bilemem) tamamında acaba güzel kız, yakışıklı bilgili erkek var mı? içsorusuyla yerlerini alırlar? Peki samimiyetimle sorayım. Sözlükten tanışıp üç gün içinde yatakta nefes nefese kaldığınız oldu mu? sözlükten kız kaldırmak
belediye otobüsünden kız kaldırmaktan kaç kat daha kolay?

Bir hatunu veya bir erkeği incelediğiniz şey entryleri mi? kendisi mi? yoksa entrylerinden yola çıkarak ilgili şahışın kişiliği ile ilgili kaç kez tahminde bulundunuz?

Şimdi içinizden bi ses şunu söylüyor; "-madem öyle o zaman sen nesin lan dürrük" evet eğer bu soruyu yazıyı okurken düşündünüz ise anlattıklarımı içteki kişiliğiniz kabul etti ama yansıttığınız kişilik ise reddetti.

Sözlükler ne bilgi paylaşımı ne de bilgi yuvalarıdır. Asosyalleşen gençlerin ilacı, tuzu biberidir. Cinselliğe adım atarken çok rahat geçiş yapılmasını sağlayan araçlardır. Çeyrek finalde Önce başlıklarla etrafa fikirler saçılır. yarı finalde Tepki verenler ile diyaloga gecilir. finalde "kahve içelim mi bir akşam?" sorusuyla yatak özlemi sunulur. Bazende aradığı kız ve erkek bulunur. sevgili olunur. üç gün sonra kolay kazanılan kolay kaybedilir kurağı gereği tekrar herşey en başa alınır. süreç tekrar başlar...

edit: 417 farkla üye sayısına yaklaşmışım. e tahmini kuvvetli adam olduğumu söylememe gerek yok artık. *