bugün

izmir biz bu işi beceririz zirvesi

Uzak diyarlardan gelen derin maviyi aldıktan sonra alsancakta biraz zaman geçirip zirvenin mekana geçilecek. kikimusamba , + 1 , derin mavi ve ben tam 7 de mekandayız.

Teras falan diyoruz, "alt katın bahçesinin de üstü açık orası da teras sayılır, nihahaha" tarzı bir kandırmacayla zemin kattaki,daha önce mahsen olarak kullanılan yere geçiyoruz. Enteresan ve güzel bir atmosferi var. Zirve için güzel olabilecek bir yer, sesimizi duyurabilmek adına bağıra çağıra konuşabildiğimiz ve etraftakileri rahatsız etmeden kendi halimizde sohbet edebildik.

Yavaş yavaş çoğalıyoruz. 6 + 2 olmuşuz birden, + 2 leri sözlüğe kazandırma çabaları gözlerden kaçmıyor. Çoğalıyoruz. Masa düzenini ayarlamaya çalışıyoruz, post modern bir düzen yapmaya kalkışanlar oluyor fakat kalabalık arttıkça bu sanatsal çalışma zorlaşıyor. Klasik düz adam düz masa mantığına dönüyoruz. Çoğaldıkça masanın diğer ucuyla iletişim kopuyor. Organizatörümüz Post it kağıtlarıyla nickleri dağıtıyor, fakat nafile, kağıtlar bizden inatçı çıkıyor. Çoğalıyoruz.

Aydınlı dan başlıyor her seferinde kendini tanıtma faslı, ilk gelenler olarak 3-4 defa kendimizi anlatıyoruz ve bir yerden sonra sıkıcı olup kısa kesiliyor. Çoğalıyoruz. Yeni gelenlerle karmaşa çıkıyor. oturulduktan sonra tanışmaya başlıyoruz tekrardan. Zirveye tek başıma gelicem kimseyi tanımıyorum sıkılırım, kimseyle muhabbet edemem ki nin ne kadar gereksiz ve saçma bir düşünce olduğunu kanıtlarcasına herkes sohbetin, muhabbetin belini kırmaya başlıyor. Çoğunun hayatında ilk defa karşılaşıldığı bir ortamda ortak paydanın samimiyeti ve sıcaklığıyla kaynaşılıyor ve izmir'e yakışır bir zirve oluyor. Durduramıyoruz çoğalıyoruz. Ve bizim için ayrılma zamanı geliyor.

Üzüntüyle, istemeyerek, ayaklar geri geri giderek çıkıyoruz mekandan. Sayımız azalsa da farkında olmadan çoğalıyoruz. Güzel insanlarla, saygı ve sevgiyle farklı fikirleri oturup konuşabiliyoruz. Yeni insanlarla tanışıyoruz ve ÇOĞALIYORUZ...

Organizatörler başta olmak üzere herkese sıcak bir izmir akşamı yaşattıkları için teşekkürler...

kisiselbirileti