bugün

ismail ok

kendisi hakkında büyük yanılgılara sahip olunan isim. önceki başkan sabri uğur'un şehri güzelleştirmenin yanında esnafı zor durumda bırakması ve bu şehri güzelleştirirken dışarıdan gelen firmalara istihdam sağlaması en büyük etkendir. tepki oylarıdır.

çok asabi olduğu bilinen eski akp li başkanın kaba ve sinirli konuşmalarının esnaf ve diğer ticaret ile uğraşan kesimden tepki almasına yol açmıştır.

ayrıca ismail ok seçim çalışmalarına ve projelerine 2 yıl önce başlamıştır. haksız kesilen ve kesilecek olan asvalt parasını halkına ödetmeyecektir. bir kuruş dahi almayacaktır. evet diğer şehirler duyun bunu. ve her ay su faturasına yansıyan saçma 5 tl lik vergiyi de almayacaktır.

balıkesir'in köyünden çıkmıştır bu adam. gönlünü vermiştir. arkasında çok güçlü arkadaşları vardır. ha öyle mafya değil, hepsi eğitimci. artık balıkesir için bir şeyler yapmak isteyen, hepsi de balıkesirli!

olaylara parti gözünden bakan at gözlüklüdür. yok neymiş oylar sola gitmesin diye mhp ye kaymış oylar. öyle değil arkadaş, adamına verildi o oylar, herhangi bir partiye değil. ahanda işte adam kendisi seçildi. ben de ona oyumu verdim. ben kendim geliyorum dedi ve seçildikten sonra rozetini çıkardı.

ha, iktidar partisi değil diye balıkesir'e az para gelecekmişmiş, lan akp akp diye partini övüyorsun, yapacağın çifte standardı da açıkça söylüyorsun. bunu hesaplamıştır zaten başkan, o yüzden pek de dert etmiyorum.

(bkz: önün açık balıkesir)
(bkz: belediye başkanının kapısını söktürmesi)