bugün

15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçı

mel mel'in yaptığı mal mal yorumları okudunuz. işin aslı şudur ki aylardır kendi başarısızlıklarına bahane olarak öne sürdükleri yabancı hakem uygulamasına geçildikten sonra bu maçta tökezlememizi düşünüyorlardı ama minik kuşlara daha önce yaşattığımız yüzlerce hayal kırıklığına bir yenisini daha ekleyerek rakibi farklı bir skorla ezip geçtik. şimdi de görüldüğü üzere artık suçlayacak başka birşey bulamadıklarından rakibi maçı satmakla suçluyorlar. siz iflah olmazsınız. akp'den hiçbir farkınız yok. nasıl ki onlar yaşanan her felakette kutuplaşmayı kullanarak sanal bir düşman yaratıp toplumu ona yönlendiriyor ve sorumluluktan kurtuluyor siz de aynısını yapıyorsunuz. böyle devam ettiğiniz sürece de başarıya ulaşamayacaksınız. çünkü şapkanızı önünüze alıp biz nerede hata yapıyoruz diye düşünmüyorsunuz.

dünkü maçta galatasaray ilk yarı çok kötü bir oyun ortaya koydu ve o oyuncularla o şekilde oynamaya devam etseydi puan kaybı kaçınılmazdı. ama okan hoca ikinci yarı kerem ve aurier gereksizlerini oyundan çıkararak yerlerine kaan'ı ve ziyech'i aldı. böylece takımın dokuz kişi oynamasını engelledi. barış'ın da sol kanata geçmesiyle galatasaray oyunu domine etti. bunda barış'ın ve ziyech'in bireysel başarılarının payı çok büyük. ilk yarı hesapsızca koşan alanyaspor ikinci yarı özellikle ikinci golün de verdiği moral bozukluğuyla oyundan iyice düştü ve üstünlük tamamen galatasaray'a geçti.

biz oyunu bu gözle okuyoruz ve hatalarımızı ona göre düzeltiyoruz. sizin gibi hayali komplo teorilerinin peşinden koşmuyoruz. işte bu yüzden her zaman sizden daha başarılıyız.