bugün

chp nin kadrolaşma zihniyeti

aynı yolsuzlukları akp yapsa ağzını köpürte köpürte kuduranlar ne hikmetse chp nin kadrolaşmalarına gıkını çıkarmıyorlar.

"iyi Parti’de Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu’na yakınlığıyla bilinen Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, 2021 yılının Mart ayında sahibi olduğu Oğuz Ata Mimarlık Mühendislik firması aracılığıyla ABB’den 107 milyon liralık ihale alıyor.

Kendisi şu anda milletvekili.. Bana iftira atıyor diyorlar. iftira atan kim? Bedri Yaşar bu ihaleyi alıyor ve kendisi aynı zamanda TBMM KiT komisyonu üyesi, yani belediyelerin, kamu kurumlarının ihalelerini harcamalarını ve yatırımlarını denetleyen bir makamda görevli.

Kendisi firmada 29 Mayıs 2020’ye kadar yönetim kurulu üyesi, çocukları da ortağı.

"iyi Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, iBB Beltur A.Ş.’nin genel müdür yardımcısı yapılıyor…

Bakıyorsunuz. iBB Ağaç A.Ş. var. Başına bir orman mühendisi getiriliyor. Eski bir Ülkücü, tamam. Ama Ali Sukas’ın eşi, Berna Hanım, iyi Parti’de genel başkan yardımcısı.

Bir bakıyorsunuz, orada işçiler istedikleri zammı alamadıkları için bir aydır grev yapıyorlardı. Peki, Ali Sukas’ı iyi Parti nasıl denetleyecek? Çünkü eşi genel başkan yardımcısı.

Fazıl Köremezli. 2019 seçimlerinde Kahramankazan belediye başkan adayı, kaybediyor. ASKi yönetim kurulu üyesi.

Kerim Yılmaz. iyi Parti Yüksek istişare Kurulu Üyesi, emekli hakim ama ABB imar A.Ş. yönetim kurulu başkanı.

ABB Portaş genel müdürü, iyi Parti eski il başkanı Mesut Özarslan.

Hangi birini sayayım? Kardeşi vekil, ağabeyi daire başkanı, kendisi daire başkanı, kızı şube müdürü, kendisi daire başkanı olup eşi belediyeye mal satanı mı anlatayım, hangi birini anlatayım?"

https://www.ensonhaber.co...rtili-vekili-desifre-etti