bugün

bitcoin

Bu tip düşüşlerde bitcoin sahiplerini gömmeye çalışan geleceğin fakir adayları ortaya çıkıyor. Evet bitcoin bir gün 100.000$ olacak ve hiç de 3-5 sene sonra değil çok yüksek ihtimal bu yıl sonuna gelmeden varacak bu tepeye. Sonra altına alıp yoluna devam edecek, düzelte düzelte ve her düzelmede yeni paraya karşı çıkan teyze ve amcaların dalgalarıyla.

Bu arada bitcoin almak için Türk borsaları kullananlara bir tüyo. Bu işten Türk borsasından değil diğer büyük borsalardan para kazanabilirsiniz çünkü bir coin türk borsasına gelene kadar ne dipler ne tepeler yapıyor. Türk borsasına geldiğinde ise zaten köşeler kapılmış oluyor.

ben binance kullanıyorum, hem dünyanın en büyüğü, hem en güvenlisi, hem en çok coin barındıranı. Şu an hesap açma prosedürü kolayken hesabı açın dursun cebinizde. Peki para nasıl yatıracağız diye soranlar olursa ikinci olarak da binance türkiye borsasına üyelik açın. Türkiyedeki her bankadan buraya ücretsiz havale yapın. sonra burdan da binance e ücretsiz şekilde paranızı çekin.

binance ile binance türkiye arasında her şeyi ücretsiz gönderiyorsunuz zaten türkiyeye özel, türk borsalarına rakip olsun diye açılmış bir borsa ve işini harika yapıyor.