bugün

yakışıklı olmanın dezavantajları

-kızların salak bakışlarına maruz kalmak: kendi tiplerine bakmadan bu yakışıklılara bakan kızların rahatsız edici bakışlarıyla uğraşırlar birde.. mesela benim, brad pitt'e bakışlarım bu kategoriye en iyi örnektir.

-çirkin kızların akıl almaz cesaretlerini görebilme olanağı: yakışıklı erkeklerin suçudur bu. yakışıklı olup yanınızda öyle çirkin kızları sevgili diye alıp dolanırsanız onlar da yanınıza gelip size yavşama cesareti gösterirler.

-güzel kızların yakışıklıları piç sanması: aslında bazen doğru da olsa çoğunlukla pek de inandırıcı olmayan önermedir. ama ne yazık ki böyle düşünen de çok olduğu için, bu da yakışıklılığın devantajı olarak görülebilir.

-her yerde mükemmel olmalarının beklenmesi: sanki insan değilmiş ayrı bir varlıkmış gibi davranılır bu erkeklere. osurmadıkları, geğirmedikleri, kakalarının hugo boss gibi bir koku eşliğinde vücutlarından çıktığı sanılır. halbuki o da insan. yiyor, içiyor bir de üstüne üstlük sıçıyor! evet noldu? ne var yaa?.. ne ağlıyorsun şimdi kuzum?.. elbet biri bu gerçeği sana söyleyecekti en azından yabancıdan değil benden duydun fena mı?

-tacize uğramaları: evet evet. gayet de doğru bir şey söyledim. sadece kadınlar tacize uğramıyor. yakışıklı erkekler de akıl almaz tacizlere uğruyorlar. özellikle bu tacizlerden nasibini alan yerleri * popoları ya da pipileri oluyor.

yakışıklı olmak pek de iyi bir şey değilmiş lan.. aklıma geldikçe, dezavantajlarını yine yazarım prensim benim. ne tatlısın sen öyle. gülüşüne kurban.. kız arkadaşın var mı? *

(bkz: yakışıklı erkeklere sulanan çirkin kız)