bugün

bir kadın teşhirci de olsa bakma hakkınız yoktur

kadınların isterlerse süper minili, isterlerse taytlı, isterlerse sütyensiz ne şekilde sokağa çıkarlarsa çıksınlar hiçbir erkek tarafından rahatsız edilemeyeceklerini söyleyen düşünce.

evet bir kadın isterse teşhircinin tillahı olsun bu onun tercihine kalmıştır. ne olursa olsun onun amacını sorgulamaya hakkımız yoktur. kendine baktırmak mı istediği için böyle giyinmiştir diye düşünmek bile bizim işimiz olamaz.

bakın ne diyorum, isterseniz metronun bir vagonunda tam karşınızda bir hanımefendi olsun ve vagonda sizden başka kimsecikler olmasın ve hanımefendi yırtmaçlı eteğini gözlerini sizden ayırmayarak yukarı doğru sıyırsın bacaklarını size göstermek istesin, öpücük atsın yine de sizin ona karşı saygısızlık etme hakkınız yoktur. benim başıma böyle bir hadise gelmiş olsa gözlerimi yere sabitlerim veya iyi akşamlar dileyip en yakın durakta iner veya vagon değiştiririm.

kadınların dokunulmazlığımı var diyebilirsiniz. evet var. ben kadınların hiçbir şekilde zarar görmemesini istiyorum. taciz edilmemelerini.
gerçek birer teşhirci hatta tacizci bile olsalar
haddimizi bilip, terbiyemizi ve saygımızı korumalıyız.

edit: bunları savunan bir inançsızdır.
güncel Önemli Başlıklar