bugün

halil sezai yi savunan hayvanoğlu hayvan

Halil sezai'yi tanımam etmem, şarkılarını da pek sevmem. Mevzunun içeriğini bilmediğimden kimin haklı kimin haksız olduğu konusunda da yorum yapamayacağım fakat "yaşlı başlı adama vurulur mu?" Sorusuna verebileceğim bir cevap var.

Evet kardeşim yaşlı başlı adama da, kendinden küçüğüne de vurulur. Bir insan sana, ailene ve sevdiklerine küfür ediyorsa, tehditler savuruyorsa ve senin kullanmamak için kendini zor tuttuğun fiziksel şiddeti sana uygulamaya kalkıyorsa, o insanın yaşının bir önemi kalmaz. Her ne kadar parolan sevgi de olsa yeri geldiği zaman haddini aşanlara karşı şiddeti de bir enstrüman olarak kullanacaksın. Yoksa toplumsal ahlak normlarının ardına sığınarak çok üzerler sizi. Bir insan sikmeli sokmalı küfürler edecek yaştaysa eğer dayak da yiyecek yaştadır, geçiceksiniz bu işleri.

Önce insanı kışkırtıp çileden çıkarırlar ondan sonra vay efendim o senin dengin mi, utanmıyor musun bilmem ne... Hassiktir ordan iki yüzlü kaşarlar. o benim dengim olmayan adam, beni kendisine vuracak raddeye getirene kadar nerdeydiniz?

Dilerim ne olursa olsun yaşlı bir insana vurulmaz diyenlerin kapısına bir gün dengesiz ihtiyarın biri dayanır da, o zaman uygularlar sorunu konuşarak çözme tekniklerini.