bugün

11 eylül 2020 çaykur rizespor fenerbahçe maçı

her zamanki gibi fenerbahçelilerden çok diğer takım taraftarının dertlenip türlü türlü süper zeka ürünü söylemlerine sebep olmuş maçtır.

aynı maçta tarihte ilk defa 2 penaltı verildi. çok büyük olay lan. daha 2 sezon önce mi neydi sırf diagne yarım sezonda yarım düzine penaltı attı ve gol kralı oldu ama yooookkk onların hepsi haklı idi. neden ? çünkü galatasaray bir sezonda 146 tane penaltı atsa bile rakibi baskı altına aldığı için hak edilmiş penaltılar hep. ama fenerbahçe öyle rakibi baskı altına alamaz asla. kaleye 45 tane şut çekmiş takım deli gibi sağdan soldan göbekten her yerden kapanan rakibe baskı kurmuş ama aynı maçta 2.penaltının olması kesin şikedir.

ulan muriçi satıyoruz aynı embesiller buraya doluşup "lazio ile şike yapmış ali koç" diyorlar. he amk lazio nun hiç işi gücü yok fenerbahçeden 20 milyon euro alıp sonra o parayı fenerbahçeye verip muriçi transfer ediyor. ortada italyan federasyonu türkiye federasyonu uefa veya italyan hükümeti + türkiye hükümeti yok hiç kimse bu olayı denetlemiyor bir tek bu süper zekalılar olayı çözüyorlar anında..