bugün

fatih nurullah ın cinsel istismardan tutuklanması

olması gerekendir.

ses kaydını da dinledim, benim çıkarımım şu: tarikat öyle yada böyle para basıyor. yardımlar, bağışlar akıyor. uyanık bir abla da, "bizim kızı şeyhe itelesek şahane para kırmaz mıyız?" diye düşünüp, daha 12 yaşındaki kızını şeyhe gönderiyor, şeyhi gazlıyor, rüyasında sizi görmüş vs. şeyh zaten sapık, pedofili şerefsizin teki, sahte şeyh, yüzünde meymenet ve islam nuru olmayan şeytan gibi bir adam.

ses kaydının bir yerinde çakma şeyh diyor ki, "sen 25 liralık işi 45 liraya yaptın, itiraz etmedik" yani kızın babası da tarikatten tokatladığı paranın peşinde. çakma şeyh de bu ailenin paranın peşinde olduğunu anlıyor. kızı taciz ediyor. uyanık oç, evlilik mevlilik mevzularına girmeyince, kızın annesi "ulan evlilik dümeni yemedi bari şantaj yapak" deyip bu sefer "kızımın psikolojisi bozuldu, tedavi için para ver" diyor. çakma şeyh yediği nanelerin g.tünü tırmalayacağını anlayıp, kızın babası ile işi çözmek, mümkünse ört pas, o da olmaz ise imam nikahı ile tacize devam fikrini ortaya atıyor.

adam da ilginç bir şekilde hala "efendim, başımızın tacısınız, ellerinizden öperim, Allah'a emanet olun" filan diyebiliyor. bence ortada bir gavatizasyon durumu da söz konusu gibi. bence hukukçuklar, kızın ailesinin de çocuk istismarına yönelik soruşturmanın mağdur değil, zanlı kapsamında değerlendirmeliler.

hadi yukarıdaki şeyler benim kişisel teorilerim olsun... ya arkadaş, benim anlamadığım mesele ne biliyor musun? en hızlı zamanlarımda bile bir ilişkide bir kızın elini tutacak seviyeye gelebilmek için en az bir hafta onbeş gün dil dökmüşümdür, kaç ay geçecek öpüşme, kaç ay geçecek eve atma aşaması... sevgiliye bir meme göstermesi için aylarca dil döküyon filan... bu a.ına koyduğumun çakma şeyhleri nasıl ikna ediyor la müritleri s.kmeye? ve o müridler, ne kadar gerizekalılar ki, suratında meymenet olmayan bu şeytanları şeyh diye görüp, g.tlerini vermeye dünden razı oluyorlar? bu kadar beyinsizlik olur mu aq? adamın fotolarına bakıyorum, 1 km'den belli adamın şarlatan, nasipsiz, nursuz olduğu. buna nasıl inanıp da, karısını kızını emanet ediyorlar, kafanızı s.keyim!