bugün

gözün evriminin açıklanamamış olması

ispatlanmamış bir iddiayı savunup, "binlerce", "bütün" vb. bilimsel genelleştirme ifadeleriyle ** ahkam kesen ama bu başlık altında sunulan bilimsel detayları anlamaktan aciz ve sorulan soruları cevaplamaktan kaçınan, yine de inadına etrafa saldırarak zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan zihniyetin holiganlığını yaptığı evrim teorisini zora sokan gerçekliktir.

not: sizin photoreceptor cell hala büyüyüp göz olmamış galiba ki yazılanları iyi göremiyorsunuz sanırım!

not 2: bilimsel kaynak nedir nasıl verilir bilmiyorsanız internetten elektrik ark kaynağı arayın. hatta makinasını alıp kendiniz kaynak yapın. ama dikkat edin cüruflu olmasın kaynağınız.

not 3: evrim teorisi bilimsel bir gerçektir diye boş iddiada bulunmayın, bunu tüm insanlığa terodinamiğin 3 kanunu gibi geçeli bir olguymuş gibi dayatmayın biz öyle inanıyoruz ispatı yok dyin kendi halinizde yaşayın. kimsenin imanına sözümüz yok. kişisel inançlarını bilim adıyla dayatanlar gereken cevabı alıtlar, deiklerini ispatlayamamanın ezikliğini de hissederler. hissettiririz.

edit 1: harun yahya/adnan oktar muhabbeti baydı artık. yok mu sözyleyecek iki kelimeniz? sizin bilimselliğiniz "evrim teorisi gerçektir çünkü harun yahya aksini söylüyor"dan mı ibaret. zavallılaşmayın.

edit 2: yemekteyiz darwin sizin için sürekli yayında kalacakmış.