bugün

ekrem dumanlı

kendisine bir mail atarak 12 yıl aboneliğini yaptığım zaman gazetesini bıraktığım adamdır. mailime cevap vermedi ama zaman gazetesi halkla ilişkiler müdürlüğünden arayıp sıkıntımı sordular... işte mailim:

--spoiler--
sayın ekrem dumanlı;

bu mailimi okuyacağınızı umuyor ve okumanız adına katkı sağlamak için çok kısa kesiyorum...

12 yıldır bu gazetenin abonsiyim. bu 12 yıl zarfında gazeteye abone olmanın yanında kapı kapı dolaşarak, cadde üzerlerinde stand açarak gazetenin tanıtımı adına elimden gelen desteği olmaya çalıştım. ancak son bir yılda gördüklerim beni oldukça üzmüştür. genellikle internet sitenizden takip ettiğim gazeteniz; artık benim destek olduğum, büyümesini istediğim gazete değil. gazeteniz(artık gazetemiz demiyorum) amerika-israil destekçisi bir çizgide Akp bülteni olmuştur. ayrıca kendi yapamdaığınız yayınları başka gazetelere jurnallemeniz ve yarınında kendi manşetinize taşımanız, bir cesaret abidesi olan Said Nursi ekolüne ters düşmektedir. maili kısa kesmek ve okumanızı sağlamak adına yazacağım onlarca sayfa yazıyı yazmıyorum. sadece; benim adıma bardağı taşıran son damlayı söylemek istiyorum. aktütün karakol baskınından sonra iki askerimiz kayıp diye ilan edilmiş ve bir süre sonra şehit oldukları açıklanmıştır. bu açıklama sırasında internet başındaydım ve genelkurmayın haberi yayınladığı anda haberdar oldum. işin en kötü yanı ise genelkurmay'ın haberi duyurduğundan 12 dakika sonra internet sitenizin "ölü iki askerin cesetleri bulundu" diye bir manşetle haberi duyurmasıydı. haber başlığını 15 dakika içinde revize ederek "Kayıp iki askerin cenazesi bulundu şehit sayısı 17 oldu " diye değiştirerek ayıbınızı örtmeye çalıştınız. bu olay şunu gösterdi ki bu kurumun çalışanları içinde pkk'nın ve ona yakın haber ajanslarının diliyle konuşan insanlar var. müslüman türkler; hangi tarihte şehit olan askerine bu tür bir sıfatlandırmada bulunmuştur? benim inandığım Allah, şehit olmuş askerime "ölü veya ceset" gibi tabirler kullanmamdan razı olmaz. demek ki içinizdeki bazı kişilerle aynı Allah'a inanmıyoruz.

gördüğüm onlarca hatanın ardından bardağı taşıran bu son damlayla birlikte 12 yıldır abonesi olduğum gazeteyi almaktan veya başkalarına tavsiye etmekten artık vazgeçiyorum. tirajınızın her düşüşü beni sevindirecek artışı ise hüznüme sebep olacaktır.
--spoiler--