bugün

pegasus airlines

ülkenin öncü low cost firmasıdır. filosunda toplam 83 adet uçak bulundurur ki bu uçakların yaş ortalaması çok çok gençtir. a320 neo’ların ilk kullanıcı firmalarından birisidir ki biliyorsunuz airbus’ın a350’den sonra en çok tutan uçağıdır.
hiçbir havayolları bile isteye geçtiğimiz günlerde yaşanan durum içine düşmek istemez. emin olun ki havacılık sektörünün tüm çalışanlarında bu ahlak vardır; herkes sanki ailesi seyahat edecekmişçesine özen gösterir.

mukayese ettiğiniz metro turizm’de host milletin üzerine boşalıyorlarken, pegasus’ta eğitimsiz bir tane bile çalışan bulamazsınız. şirket içinde verilen eğitimler cabası.
memnuniyetsizlik duyup ardından sallayanların çoğu adım gibi eminim ki pegasusun her kampanyasında bilet kovalıyorlar. kullanmak zorunda değilsin güzel kardeşim, hizmet istiyorsan “uçuş esnasında” ver parasını thy ile uç. ama hem otobüs bileti parasına yurtiçi veya 100 € yurt dışına uç, hem su vermiyor, yemek vermiyor diye şirkete giydir, öyle bir dünya yok. adamlar sana yemek vermiyor değil, ver parasını servis etsinler!