bugün

carmadon

4. nesil silik.

Eski mesai arkadaşıdır. ulu sözlük ile tanışmama vesile olmuş şugar insan. bir gece neye darlandı, neye sinirlendiyse kendini silik eyletmiş. sordum " lan çemçük neden sildirdin kendini " dedim züklemedi beni. ısrar ettim kendi isteğimle sildirdim özel bir durum yok dedi.

ancak öğrendim nedenini, sözlük içinde pek fazla pkk yandaşı olmasına içerlemiş, aslında bu pkk yandaşı kansızlara değil de onlara müdahale etmek yerine kendisini her fırsatta ama her fırsatta çaylak etmeyi başaran yönetime sinirlenmiş. yönetimden bir arkadaş ile görüşmüş * o moderatör arkadaş " burda yönetim böyle işine geliyorsa " tarzı bir yaklaşımda bulunmuş. işime gelmiyor sil demiş ve gitmiş.

şimdi soruyorum o 1.5 sene emek veren bir insana işine geliyorsa denir mi? peki bu kadar yazar senin işine gelene mi uymak zorunda? sen kimsin ki emek vermiş bir insanın sorununu çözmek ve sözlüğe kazandırmak yerine " işine gelirse " ayağı çekiyorsun.

herneyse carmadon gider, ali gider, veli gider birileri muhakkak gelir ancak şu unutulmamalıdır ki sözlüğü sözlük yapan abuk yönetim değil emek vermiş, buraları sahiplenmiş yazarlardır. hadi şimdi öptüm alayınızı.
güncel Önemli Başlıklar